LFC vil søke minst £50M for Suarez

The Times mener at en klausul som gjør at Liverpool må vurdere bud på £40M, ikke vil hindre de røde fra Anfield fra å forlange en høyere pris for Luis Suarez.

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool og Brendan Rodgers er mer bestemt enn noen gang på at de vil kun la Luis Suarez gå dersom de får tilbake det de mener en spiller av hans kvalitet er verdt. Avisen mener at de røde ikke vil gi seg før de får inn et rekordbeløp på over £50M.

Det at spilleren nå synes å prøve å presse igjennom en overgang til Real Madrid har ikke svekket viljen til Liverpool om at man ikke vil slippe en spiller, som har tre år igjen av sin nylig skrevne og lukrative fireårige avtale, før de eventuelt får en topp pris.

En kompliserende faktor skal være en klausul i kontrakten til Suarez som gjør at Liverpool må vurdere bud på £40M. Kilder nære klubben skal imidlertid hevde at det ikke dermed binder klubben til å akseptere bud av den størrelse og at det igjen ikke vil hindre dem i å søke et langt høyre beløp.