Liverbirds Jæren

Enda ein ny Liverbirdsklubb har sett dagens lys, denne gongen på Jæren.

Kenneth Giske har tatt initiativet til å danne klubben, som har eigen Facebookside om du leitar opp Liverbirds Jæren.

Her er noko av det du kan lese på sida så langt:

Styret i Liverbirds Jæren hadde stiftelsesmøte 21.08.13. Vi vil jobbe for å holde aktiviteten oppe på Jæren, slik vi blir en god gjeng som ser kampene i lag.

Medlemsavgifta er satt til 200kr for medlemmer over 18år og 100kr for medlemmer under 18år. Vi har også fått laget medlemskort til alle medlemmer, som gir fordeler noen plasser. Vi jobber med å få flere fordeler på plass.

Meld deg inn i dag med å betale inn 200kr til 3290.55.76010, merk innbetalingen med navn, mail og mobil nr.

For hver 50 betalende medlem trekker vi ut en liverpooldrakt. Vi har til nå trukket ut tre drakter. Vi er per i dag oppe i hele 180 betalende medlemmer. Vi håper å få trekke ut drakt nr fire om ikke lenge. Du kan også melde deg inn når du møter opp til kamp. Ta med deg 100-200kr ekstra på kamp, oppgi relevant informasjon og så er du med. Meld deg inn!

Og litt mer:

Styret består av Kenneth Giske, Frode Haugen, Geir Bore, Lars Johan Austli og Eivind Karlsbakk.

Mailadresse: [email protected].

Til no har interessa og engasjementet vore over all forventning. Vi har over 750 følgjarar på Facebook og 180 betalande medlemmar. På litt over ei veke hadde vi over 3000 treff på heimesida vår, www.liverbirdsjaren.no. Samlingane våre har trekt minst 80 fans i snitt, der seriekampen mot bittelillebror ***ted trakk mest med 150, og under ligacupkampen mot Notts County var ca 60 ivrige supporterar samla. Ein aldeles strålande start!

Under eit par arrangement har vi samla inn pengar til ideelle formål. "Hjelp oss å hjelpe Rogaland" har fått 7500 kr til sitt arbeid og 23 Foundation  har fått tilsendt ca £500. Jamie Carragher er forresten æresmedlem i klubben vår. Vi håper å kunne bidra meir i forhold til Carra og hans 23 Foundation. Pengane vi har samla inn har komt inn på loddsalg, der flotte premiar, innkjøpte og sponsa, vart utdelt til heldige vinnarar.

Elles er vi naturlegvis opne for innspel frå alle medlemmar, som vi håper blir enda fleire enn dei 180 vi har til no!
Walk on!