Liverpool Echo om transfers

Echos sportsredaktør John Thompson og Echo-journalist James Pearce har svart på spørsmål i en webchat med leserne. Liverpool ønsker Tom Ince, men Blackpool vil ikke senke prisforlangende.

Om Tom Ince:
JT: «Det store målet vi har rapportert om er Tom Ince. Liverpool ønsker svært gjerne å hente ham, men Blackpool står hardt på sitt prisforlangende. Det forsinker en utvikling, men spilleren ønsker å komme tilbake. Liverpool håper snart på et gjennomslag.»

JT: «Ince passer inn som en ung og sulten spiller som ønsker å lykkes på høyeste nivå. Det er det Rodgers og FSG ønsker. Rodgers mener han er talentfull og kan spille overalt i angrepet. Han har scoret 13 mål denne sesongen. Vi alle vet at LFC trenger flere scoringer. Gitt at LFC er berettiget til 35 prosent av et videresalg, gir det dem et betydelig avslag.»

Om Kevin Gameiro:
JT: «Kevin Gameiro er fortsatt en å holde øye med. Brendan Rodgers er en beundrer av spissen. Han var forberedt på å gå for ham dersom Sturridge-avtalen hadde brutt sammen. Selv om han har ankommet, tror vi at Brendan Rodgers vil like å forsterke angrepet ytterligere. Gameiro er fortsatt en mulighet.»

Om utgående transfers:
JT: «Det var en betydelig bragd å få fjernet Joe Cole fra lønnslista. Nuri Sahin har også tillatelse til å gå. LFC betaler ham mye, men han spiller ikke mye. Rodgers har innsett at det ikke har fungert for spilleren han verdsatte høyt, men som har hatt tilbakeslag med skader.

Om Downing og Henderson:
JT: «Begge har imponert Rodgers og også supporterne nylig. Det er grunn til å tro at deres forbedringer kan hjelpe Rodgers til å endre oppfatning om dem, Han sa nylig at Downing ikke kommer til å gå noen steder dersom han fortsetter i samme form. Jeg er sikker på at han mente det.»

Om Reina:
JT: «Reina virker revitalisert de seneste ukene, og det er et bevis på Rodgers’ manageregenskaper. Rodgers synes han er en av de beste keeperne i verden. Reina virker skarp og tilbake på noe av sitt beste. Jeg tror han har en lang karriere på Anfield.»

Om Wesley Sneijder:
JP: «Ingen sjanse for at det skjer. Liverpool har forsøkt å redusere lønnsutgiftene ved å kvitte seg med Cole, Aquilani, Maxi, Bellamy. Filosofien er å kjøpe unge spillere med potensial om å bygge for fremtiden.»

Om lånesignering:
JP: «Jeg vil forvente en lånesignering før slutten av januar. Gameiro er et alternativ ettersom Rodgers har sett ham, men ingenting er ordnet ennå.

Om Pacheco:
JP: «Hvis det riktige tilbudet kommer, vil Pacheco gå denne måneden. Han er langt nede på rangstigen.»

Om Coates:
«Forrige helg viste hvorfor Rodgers setter Carragher foran Coates. Følelsen er at Coates er for skjør overfor feil, og det vil bare bli rettet på med en rekke kamper, og det vil han sannsynligvis ikke få på Anfield frem til mai.»

Om Alonso:
JP: «Intet nytt om Alonso, og med klubbens filosofi med å signere unge spillere tror jeg ikke det kommer til å skje.

Om Torres:
«Retur for Torres er heller ikke på trappene. Vil noen ha ham tilbake?»

Om Mirin:
JP: «Liverpool har sett Mirin, og han kan være et alternativ om Coates går ut på lån.»

Om Butland:
JP: «Liverpool er en av flere klubber som har fulgt Butland, men rapporter om en henvendelse medfører ikke riktighet. Rodgers bekreftet igjen sin tillit til Reina. Spanjolen forblir nummer 1 med Brad Jones som en veldig dyktig reserve. Det er større prioriteringer i januar enn å bruke £6M på en ung keeper.

Om transfermidler:
«Hvis Ince-avtalen blir gjennomført, vil det hoveddelen av Rodgers’ januarbudsjett være oppbrukt.»

Om nytt stadion:
«Oppkjøp av eiendommene er på sporet, og jeg vil forvente at klubben er i posisjon til å levere en byggesøknad om tre til fire måneder.»