Liverpool har handlet ferdig

Liverpool skal ha handlet ferdig for sommeren, og det ble ingenting av låneavtalen for Shay Given. Tiago Ilori, Mamadou Sakho og Victor Moses har alle kommet inn porten på Melwood. Siste: Hentet dagens tredje stopper.

Klokken ni kom bekreftelsen om at Tiago Ilori var kjøpt fra Sporting Lisboa. Klokken ti bekreftet klubben at Mamadou Sakho var kjøpt fra Paris Saint-Germain, og klokken 12 kom bekreftelsen om at Victor Moses kom på lån. Det har vært en god transfer deadline-dag for de røde så langt, men det er ventet at mer kommer til å skje utover dagen.

Klubben forhandler fortsatt med Shay GIven om en utlånsavtale som vil gjøre han til andrekeeper bak Simon Mignolet. Dersom den avtalen går i orden vil Brad Jones se seg om etter en ny klubb, og han vil få lov til å forlate klubben enten på lån eller permanent, selv om han skrev en ny langtidskontrakt så sent som i desember i fjor.

En annen spiller som kan komme til å forlate klubben er Fabio Borini. Med Victor Moses på plass vil han trolig få enda færre sjanser på førstelaget, og han ser ut til å ha havnet bak 17 og 18-åringene Jordan Ibe og Raheem Sterling i køen allerede. Paolo di Canio skal være begeistret for sin landsmann, og ønsker han til Stadium of Light. Samtalene ville fortsette så snart Liverpool hadde Moses i boks.

I forrige uke innrømmet Brendan Rodgers at han ønsket å leie ut Andre Wisdom. Forsvarsspilleren fikk spilletid i går, men med to nye forsvarere ut porten i dag kan det bli lite spilletid på 20-åringen, ettersom Kolo Touré sin skade ikke var så alvorlig som først antatt. 

Også Joao Teixeira er en spiller som kan komme til å bli lånt ut.

Martin Skrtel blir stadig satt i forbindelse med Napoli, som allerede har fått avslag på sin henvendelse om å låne slovaken. Med signeringene av Tiago Ilori og Mamadou Sakho vil spekulasjonene bare fortsette rundt 28-åringen, som ble kåret til banens beste av Sky Sports i går.

Denne saken vil oppdateres utover dagen, helt til overgangsvinduet stenger ved midnatt.

12:55: Liverpool Echo melder at Liverpool og Sunderland har kommet til enighet, og Fabio Borini leies ut til Sunderland.

13:20: Borini skal nå være i Sunderland, hvor han gjennomgår legesjekk før han signerer utlånsavtalen. Spilleren scoret to mål på 20 kamper i en skadeplaget førstesesong etter £10,5 millionerovergangen fra AS Roma i fjor sommer.  

14:15: I et nettmøte på Mirror.co.uk skriver David Maddock, som dekker de røde for tabloidavisen, at Liverpool vil gjøre et sent forsøk på å sikre seg Juan Mata. José Mourinho har gjort det klart at spilleren ikke er til salgs, men han har ikke vært et førstevalg så langt på Stamford Bridge denne sesongen. Troverdige Ben Smith i BBC har dog tidligere sagt at en slik overgang er helt urealistisk.

15:00: Guillem Balague følger spansk fotball tett, og var i dag gjest i SkySports News-studio. Der fortalte han at Real Madrid ringte Liverpool for å forhøre seg om Luis Suarez for et par uker siden, men fikk beskjed om at spilleren ikke var til salgs. 

15:10: The Mirror skriver at prisen Liverpool har betalt for Tiago Ilori er £6 millioner. Sporting Lisboa vil få 20 prosent av overgangssummen ved videresalg.

16:05: Det skal ha blitt rapportert på Radio Marca at Liverpool har lagt inn et bud på Juan Mata, men Ben Smith i BBC kaller ryktene tøv og sier det ikke stemmer.

16:10: I forrige uke sa Brendan Rodgers at han kunne tenke seg å låne ut Andre Wisdom slik at han får regelmessig førstelagsspill. Nå skriver James Pearce i Liverpool Echo at det ikke ser ut til å skje, på grunn av skaden Glen Johnson pådro seg mot Manchester United i går.

16:55: Daniel Pacheco skriver på Twitter at han har forlatt Liverpool. Han skal nå spille for Segunda B-klubben AD Alcoron på en permanent avtale. Han takker supporterne for all støtte de siste seks årene.

19:00: En trenger ikke bekymre seg for å miste Luis Suarez i de neste timene. Angriperen er i Uruguay, og skal ha fortalt pressekorpset at han hadde lagt overgangshysteriet bak seg for lenge siden, og tatt avgjørelsen om å bli på Anfield.

19:40: Brendan Rodgers bekrefter at han venter på at en spiller til skal komme inn portene på Melwood. Om det dreier seg om Shay Given er uvisst.

20:00: Ifølge Guillem Balague er Liverpool en av et dusin klubber som har forhørt seg om Juan Mata, men Chelsea er ikke interessert i salg. 

20:10: Ben Smith i BBC skriver at Liverpool fremdeles jobber med en avtale som skal ta Shay Given til Anfield.

21:15: SkySports News melder at en overgang for Shay Given i dette overgangsvinduet virker lite sannsynlig, og at målvakten blir på Villa Park. 

21:35: Nå melder også BBC at Shay Given sin overgang fra Aston Villa til Liverpool er kansellert. Given går ikke til Liverpool på lån.

22:00: Neil Jones i Liverpool Echo skriver at Liverpool FC har bekreftet at de er ferdige på overgangsmarkedet for denne gang.

23:00: Fabio Borini går på utlån til Sunderland for hele denne sesongen. Han vil spille med draktnummer 31.

23:05: Ian Ayre bekrefter til SkySports News at Liverpool ikke vil foreta seg mer på overgangsmarkedet.

23.20: Andrea Dossena går til Sunderland! Den tidligere venstrebacken var på vei til Torino, men havner nå i Sunderland.

23:25: Sochaux-spilleren Ryad Boudebouz var linket til Liverpool i hele fjor. I kveld ble han solgt til Bastia for €1 million.

00:00: Overgangsvinduet er stengt. Takk til alle som fulgte oss i dag.

00:20: Det er likevel litt å melde. Liverpool har signert Rafael Paez fra Real Madrid på en fri overgang.