Liverpool med restrukturert bud

Tony Barrett i The Times skriver at Liverpool har lagt inn et siste bud på Inters Philippe Coutinho. Anfield-klubben har ikke økt sitt bud på £8M, kun restrukturert det.

Barrett skriver at Southampton fikk et bud på £10.2M akseptert tidligere denne uken, men Liverpool virker å sitte med gode kort på hånden fordi Couthino ønsker seg til Anfield-klubben. En faktor Liverpool-ledelsen håper skal avgjøre hele overgangssagaen til deres fordel.

Ian Ayre holdt en ny runde med samtaler med Inter-ledelsen i går, og forhandlingene ble avsluttet med at Liverpools administrerende direktør la inn et restrukturert bud som medfører at mesteparten av overgangssummen blir betalt umiddelbart dersom Inter aksepterer budet.

Liverpool håper på en kjapp respons fra Inter, ettersom de vet at Coutinho, som bare har en landskamp for Brasil, ikke vil innfri kravene til arbeidstillatelse i Storbritannia, og dermed må Anfield-klubben søke innenriksdepartementet om å gjøre et unntak og innvilge 20-åringen arbeidstillatelse.