Liverpool til Milk Cup også i sommer

Liverpool gjentar suksessen fra i fjor, og deltar i ungdomsturneringen Milk Cup i Nord-Irland også kommende sommer.

Liverpool stilte med et U16-lag, og ble nummer tre i turneringen i fjor. Til sommerens turnering kommer de røde til å stille med to lag – et U16-lag (spillere født etter 1.januar 1998) og et U18-lag (spillere født etter 1.januar 1996). Trekningen av gruppespilllet i turneringen vil foretas tirsdag 30.april i Oddyssey Complex i Belfast. Turneringen starter søndag 28.juli, og pågår helt frem til fredag 2.august.

Brendan Rodgers, som har spilt i turneringen for County Antrim, har bekreftet at Anfield-klubben for første gang vil stille med lag både i Junior Section (U16) og Premier Section (U18), ifølge turneringens offisielle nettside.

- Dette er ekstremt positive nyheter, sier turneringens formann Victor Leonard.

- Det faktum at Brendan Rodgers er en fantastisk støttespiller for turneringen, og vet at unge spillere drar nytte av den, er selvsagt et enormt pluss. Han har ikke bare spilt i turneringen selv, men også trent Chelsea-lag som har deltatt.

Liverpool vant forøvrig Premier Section i turneringen i 1988. De slo Motherwell 4-0 i finalen, etter et hat-trick av Steve McManaman.