Liverpool U18 - Esperance U18 0-0

Liverpool spilte en målløs kamp mot sin motstander fra Tunisia i den andre kampen i Qatar, og er klar for kvartfinalen.

De røde vil være garantert avansement til kvartfinalen med minst uavgjort i denne kampen.

Liverpool: Fulton; Randall, Jones, Brewitt, Maguire, Rossiter, Kent (Ojo 80), Brannagan, Ibe, Trickett-Smith, Sinclair (Robles 90+1)
Ubenyttede reserver: Wilson, Cleary, O'Hanlon, Crump (gk), Heaton, Marsh

1.omgang

20 minutter er passert uten at det har vært de store sjansene. Liverpool har vært det beste laget med en del bra pasningsspill på midtbanen, mot en fysisk sterk motstander som har fått slått en del baller inn i feltet foran Fulton. De rødes beste situasjon var da Rossiter slo en nydelig gjennombruddspasning til Sinclair. Spissen skjøt i stolpen, men ble uansett feilaktig vinket av for offside.

Pauserapport:
Liverpool kom bedre i gang enn mot Aspire Qatar, men møter mer robust motstand i tunisiske Esperance og har ikke kommet til noen skikkelige sjanser i 1.omgang. Spesielt vil trener Steve Cooper være skuffet over manglende kvalitet på innlegg og dødballer. Jordan Rossiter har vist noen fine takter sentralt på midtbanen, men man har ikke fått i gang playmakeren Daniel Trickett-Smith, som igjen har betydd at Jerome Sinclair har vært nokså sulteforet lengst framme. I andre enden har de røde hatt grei kontroll, selv om Esperance har fått slått et par crossere i retning av sin storvokste spiss.

2.omgang

56.min: Esperance får en frispark ute på sin venstreside. Innlegget blir headet rett på Fulton fra 5-6 meter.

71.min: Trickett-Smith med fint veggspill med Ryan Kent, men i det han skal skyte "takler" forsvareren til Esperance ballen like utenfor og til corner.

73.min: Laget fra Tunisia får en skuddmulighet inne i feltet, men rett på Fulton.

77.min: Jordon skyter hardt på utsiden av stolperoten fra 16 meter.

79.min: Utmerket stikker fra Ibe finner Kent på løp, men keeper redder ut til corner.

  80.min: Kent ut og Seyi Ojo inn for Liverpool.

  88.min: Sinclair ut og Louis Robles inn for Liverpool.

Sluttrapport:
Hvorvidt det var den andre kampen på to dager, eller en motstander som virket å ha en eldre gjennomsnittsalder er vanskelig å si, men juniorene virket litt tunge i denne kampen. Først det siste kvarteret åpnet kampen seg litt opp og den friske Jordon Ibe var gjerne involvert i de få sjansene som Liverpool skapte. Mannskapet til Steve Cooper er uansett klare for kvartfinalene og vil nå ha godt av et par fridager. Liverpools kvartfinale spilles fredag klokken 17.00 skandinavisk tid, og motstander vil være enten Inter Milan, Boca Juniors eller Yokohama.