Liverpool U18 - Fulham U18 2-4

Neil Critchleys mannskap tapte 2-4 mot forrige sesongs nasjonale mester Fulham U18. Daniel Trickett-Smith scoret begge målene for Liverpool.

Liverpool U18 møtte Fulham, forrige sesongs vinner av U18 Premier League Elite Group og nasjonale play-off, på The Academy i Kirkby.

Keeper Ryan Fulton, som egentlig er i Liverpools U21-tropp, fikk sin første kamp etter en håndskade da han erstattet skadede Ryan Crump. Ungareren Kristof Polgar fikk sin andre kamp fra start etter at hans internasjonale klarering nå er i orden.

Bortelaget tok ledelsen i det 25.minutt ved Moussa Dembele.  Dommeren ga så Liverpool-straffespark for en hands i feltet. Daniel Trickett-Smith utlignet fra ellevemetersmerket.

Fulham var tilbake i ledelsen fem minutter før pause. London-laget scoret ytterligere to ganger, i det 60. og 62. minutt, og punkterte dermed kampen. Daniel Trickett-Smith reduserte for de røde på et langskudd.

U18 skal neste gang i aksjon hjemme mot Blackburn lørdag 19. oktober. Avspark klokken 12.00 norsk tid.

Liverpool U18: Ryan Fulton, Kristof Polgar, David Roberts (Sam Hart), Dan Cleary, Tom Brewitt, Jordan Williams (Harry Wilson), Alex O'Hanlon, Connor Randall (Louis Robles), Daniel Trickett-Smith, Sheyi Ojo, Ryan Kent.

Ubenyttede reserver: Andy Firth, Dharius Waldron.