Liverpool U18 - Manchester Utd U18 3-1

Liverpool snudde 0-1 til seier 3-1 mot erkerivalen etter scoringer av Jerome Sinclair 2 (1 str) og Alex O'Hanlon.

Liverpool U18: Crump, Randall [kaptein], Maguire, Cleary, Williams, Chirivella, Canos (Wilson 64), O'Hanlon, Sinclair, Ojo, Kent.
Innbyttere: Firth, Hart, Marsh, Alexander.

U18-trener Neil Critchley har foretatt fire endringer i startoppstillingen fra 3-3-kampen mot Newcastle. Pedro Chirivella er tilbake etter å ha blitt taklet stygt mot Everton. Ryan Crump returnerer fra sykdom. Toppscorer Harry Wilson starter på benken. Daniel Trickett-Smith er ute med ankelskade.

Ett minutts stillhet før avspark til minne om Nelson Mandela.

1.omgang

4.min: Kent kommer fri på venstre. Legger tilbake. Avslutningen fra Sinclair blir blokkert.

9.min: Høyreback Riley spiller vegg og er igjennom alene med Crump. Liverpools er ute og fanger ballen før Manchester United-spilleren får mulighet til å avslutte. Påpasselig keeperspill.

12.min: Sinclair dribler vekk sin oppasser ute på høyre og smeller ballen over tverrligger fra skrått hold.

20.min: Corner imot. Crump får ikke bokset skikkelig. Connor Randal må klare på streken.

22.min 0-1 FLETCHER: Thompson med langt gjennomspill. Crump kommer ut, men får ikke slått vekk ballen. Svak keeperopptreden. Fletcher kan sette ballen i åpent mål.

22.min: Crump må ha behandling etter utrusningen.

26.min: Canos drar av en spiller og får til en god avslutning. Keeper Henderson må slå ballen til siden.

28.min: Kent skyter løst like utenfor fra distanse.

36.min: Kent tar corner. Sinclair header mot mål. Manchester United får klarert innenfor 5-meteren.

38.min: Canos kommer ned til dødlinjen. Slår inn. Sinclairs forsøk blir blokkert.

44.min: Ioannou blir spilt flott igjennom. Mistenkt offside. Midtstopperens forsøk reddes mesterlig til corner av Crump.

Pauserapport: Liverpool ligger under 0-1. Scoringen kom på et lang gjennomspill som Ryan Crump ikke klarte å stoppe. Sisteskansen rettet opp mye av inntrykket med en mesterlig redning like før pause. Det har vært en jevnspilt kamp med svakt tempo. Liverpool svarte godt etter baklengsmålet, men har slitt med å skape sjanser. Sergi Canos var nærmest nettkjenning med en god avslutning som keeper Henderson måtte slå vekk. Harry Wilson har varmet opp på sidelinjen, og det går sikkert ikke lenge før vi får se U18-lagets toppscorer på banen.

2.omgang

55.min: Liverpool klarer ikke å spille seg ut. Rashford vinner ballen og skyter i tverrliggeren. Crump er påpasselig frempå og bokser returen vekk.

57.min: Manchester United foretar et bytte. Reid kommer inn.

59.min: Kent spiller frem Sinclair. Spissen drar seg inn i feltet og blir lagt ned av Ioannou.

60.min 1-1 SINCLAIR (str.): Sinclair er sikker fra ellevemetersmerket. Setter ballen nede ved venstre stolpe. Keeper går motsatt vei. Sinclair har nå scoret syv mål på syv kamper fra start etter at han returnerte fra skade.

63.min: Canos med flott vending. Skuddet er godt, men Henderson redder med venstre hånd.

64.min: Toppscorer Harry Wilson inn for Sergi Canos.

66.min: Kent med nydelig forsering på venstre. Ballen legges tilbake. Første forsøk fra Ojo blokkeres, mens andre forsøk går utenfor.

69.min: Willock får gult kort for en takling på Ojo.

72.min: Ojo går overende i feltet, og ballen går ut over dødlinjen. Ikke mye kontakt. Dommer gir ikke straffe.

75.min 2-1 O'HANLON: Fint spill av Liverpool. Randall spiller på tvers. O'Hanlon tar med seg ballen sentralt og fyrer løs fra distanse. Ballen fyker inn i nettmaskene.

76.min: Sinclair dribler seg langt inn i straffefeltet. Skuddet blir blokkert.

77.min: Sinclair blir taklet bakfra i feltet, men får ikke straffe. Spilleren protesterer ikke, så sikkert riktig dommeravgjørelse.

78.min: Williams med bra blokkering på Rashfords forsøk.

81.min: Gjennomspill fra Ojo til Sinclair. Skuddet reddes av Henderson.

84.min: Wilson skyter høyt over etter tversoverpasning fra Randall.

86.min: Ojo løfter ballen i oversiden av tverrligger fra like innenfor 16-meteren.

89.min: Ojo med nytt forsøk i treverket, denne gang i stolpen.

92.min 3-1 SINCLAIR: O' Hanlon spiller frem Sinclair. Spissen dribler før han avslutter til side for keeper. Manchester Uniteds sisteskanse er sjanseløs på avslutningen.

93.min: Maguire kontrer. Keeper forhindrer scoring med en fotparade.

Sluttrapport: Liverpool snudde 0-1 ved pause til seier 3-1 mot erkerivalen. En god 2.omgang reddet samtlige poeng for Neil Crithleys mannskap. Manchester United hadde en avslutning i tverrligger før Jerome Sinclair skaffer straffespark og scorer selv fra krittmerket. Alex O'Hanlon sender de røde foran med en flott skudd fra distanse. Sinclair punkterer kampen med scoring på overtid. Spissen har nå åtte mål på syv starter etter skade. Seyi Ojo var meget positivt i en rolle bak Sinclair.