Liverpool U18 - Norwich U18 3-3

Liverpool U18 spilte uavgjort 3-3 mot Norwich U18 i en underholdende kamp på akademiet i Kirkby i ettermiddag. Kent, Trickett-Smith og Phillips var Liverpools målscorere.

Liverpools lag: Crump (Firth 46); Waldron (Williams 69), Cleary, Brewitt, Hart, Burke, Ojo, Phillips, Kent, O'Hanlon (Robles 83), Trickett-Smith.
Reserver: Alexander, Roberts.

En forandring på laget i forhold til siste kamp. Harry Wilson er på treningsleir med det walisiske ungdomslandslaget.

1.min: Liverpool tar avspark. Overskyet, men vindstille, i Kirkby.

1.min: O'Hanlon felles på vei gjennom. Liverpool får frispark rett utenfor 16-meterstreken, i en sentral posisjon.

2.min: Trickett-Smiths frispark treffer muren og går ut til corner.

2.min: Cleary header corneren høyt opp i luften, og Norwich sin keeper fanger ballen enkelt.

3.min: Corner for Norwich. Ballen landet hos Browne i feltet, som skyter mot mål, men Burke blokkerer til ny corner.

6.min: Ryan Kent plukker opp en ball like utenfor 16-meteren og kommer seg fri, men hans lave skudd triller like utenfor lengste stolpe.

7.min: Crump får et bein på et lavt innlegg fra høyre.

8.min: En Norwich-spiller må få behandling på en kneskade etter å ha blitt taklet av Waldron.

11.min: Cleary gjør en horribel tabbe som bakerste mann, men klarer å rette opp feilen og får slått til corner.

13: Cleary får en brukbar sjanse på hodet, men avslutningen går utenfor.

15.min: Ojo felles i stor fart på vei mot mål.

15.min: Kevin Lokko får gult kort for fellingen.

16.min: Phillips sitt frispark blir bokset til corner.

23.min: Crump gjør en god redning nede ved høyre stolperot, på en avslutning fra kloss hold.

24.min: King header et stykke utenfor for Norwich, på et godt innlegg fra høyre.

26.min: Sam Hart kommer seg fri, men skuddet fra drøye 16 meter er svakt og triller utenfor.

27.min: Lokko redder en avslutning fra O'Hanlon på målstreken. Liverpool utrolig nær ved å ta ledelsen.

30.min: Ojo med et forferdelig tilbakespill, men Ryan Crump gjør en meget god benparade når en Norwich-spiss snapper opp det løse tilbakespillet.

31.min: Norwich sin keeper gjør en glimrende redning på en god avslutning av Trickett-Smith, etter fantastisk forspill av Ryan Kent, som satte på turboen ned venstreflanken.

33.min: Norwich header et stykke utenfor på et innlegg fra høyre.

39.min: Cameron Norman meier ned Ryan Kent ute ved sidelinja og får et fortjent gult kort.

40.min: Norman med en ny felling. Lever farlig nå Norwich-spilleren.

42.min: Jamie Eaton-Collins får gult kort for en ettersleng. Den tredje Norwich-spilleren som noteres i dommerens bok.

43.min: Ojo på et raid fremover, men skuddforsøket treffer en Norwich-forsvarer.

44.min: 1-0 KENT. Første omgangs beste spiller, Ryan Kent, dribler seg gjennom Norwich-forsvarer og plasserer ballen lavt i nærmeste hjørne.

45.min: Trickett-Smith skyter fra skrå vinkel. Norwich sin keeper får bokset avslutningen unna.

Ryan Kent imponerte stort i denne førsteomgangen, og derfor var det bare rett og rimelig at den hurtige flankespilleren også var mannen som ga Liverpool ledelsen like før pause. En ledelse som er svært fortjent, etter at de røde har skapt langt farligere sjanser enn gjestene i en underholdende omgang. I tillegg til Kent har Seyi Ojo vært meget god for vertene. Hos gjestene har flankespilleren Browne skapt problemer for Liverpool på vertenes høyreside, uten at det så langt har gitt tellende resultat.

46.min: Heath kommer inn for Norwich. Grant har gått ut.

46.min: Liverpool har byttet keeper i pausen. Firth kommer inn for Crump, som antagelig har pådratt seg en skade. Firth debuterer dermed for U18 i ligasammenheng.

46.min: Norwich med frispark i god posisjon. Frisparket går via muren og til corner.

48.min: Norwich med corner, men vertene klarerer og kontrer.

49.min: Liverpool med corner. Dårlig corner fra Kent, som blir klarert på første stolpe.

50.min: Trickett-Smith slår et frispark inn i feltet. Rett i klypene på gjestenes keeper.

51.min: 1-1 EATON-COLLINS. Jamie Eaton-Collins utligner når han slipper ballen forbi seg inne i feltet, og skyter lavt i mål ved nærmeste stolpe. Firth burde kanskje ha reddet den avslutningen.

52.min: O'Hanlon avslutter via en Norwich-spiller. Corner for vertene.

53.min: Gjestene skaffer seg en corner. Liverpool får klarert.

54.min: Browne avslutter høyt over for gjestene.

57.min: Firth slipper et lavt innlegg fra høyre, men forsvaret foran ham får klarert.

58.min: Firth redder et hardt skudd fra Eaton-Collins fra kloss hold.

59.min: Norwich får straffe for en hands på Nathan Burke, etter at et svakt utspill av Firth ble snappet opp av gjestene.

60.min: 1-2 NORMAN. Andy Firth går riktig vei og får en hanske på ballen, men Cameron Normas straffespark går inn.

63.min: Browne dundrer ballen over mål fra skrått hold, når han hadde to Norwich-spillere bedre plassert foran mål.

64.min: Det har vært enveiskjøring mot Liverpools mål så langt denne omgangen. Corner til gjestene.

66.min: Kjempesjanse for Norwich etter et frispark, men ballen blir headet like over.

66.min: Ny corner for Norwich.

69.min: 2-2 TRICKETT-SMITH. Liverpool utligner på sin første visitt foran gjestenes mål i andre omgang. Et langt fremspill finner Trickett-Smith, som ruller ballen i tomt mål fra skrått hold etter at keeper kom ut. Scoringen kom fullstendig mot spillets gang så langt i omgangen.

69.min: Liverpool-bytte. Jordan Williams, som spiller sin første kamp på 13 måneder etter en kneskade, erstatter Waldron.

71.min: Trickett-Smith er svært nær ved å gi Liverpool-ledelsen, men keeper redder skuddet fra kloss hold. Vertene er plutselig tilbake i kampen.

76.min: Norwich roper på hands og straffe etter et farlig frispark fra venstre. Like etterpå får gjestene corner fra høyre.

80.min: Daniel Cleary noteres i dommerens bok.

81.min: Ryan Kent, som har vært fullstendig anonym etter pause, vinner et frispark i god posisjon i sin første positive involvering i annen omgang.

82.min: 3-2 PHILLIPS. Adam Phillips skyter frisparket rett i mål fra langt hold. Flott scoring!

83.min: Liverpool gjør sitt siste bytte. Robles kommer inn for O'Hanlon i angrepsrekka.

85.min: Browne får gult kort etter å ha slengt med leppa til dommeren.

86.min: Norman sender et farlig innlegg gjennom Liverpool-feltet. Ingen er på ballen.

87.min: Robles setter ballen i tomt mål etter at Norwich sin keeper gir retur på et skudd fra Phillips, men linjemannen vinker for offside.

90.min: 3-3 LOKKO. Et frispark slås inn i feltet, og Kevin Lokko header inn utligningen. Svakt av keeper Andy Firth igjen, som er veldig passiv og ikke går etter ballen.

90+2.min: Firth må sparke et svakt tilbakespill til innkast.

Norwich gikk offensivt ut etter pause og presset Liverpool høyt. De første tjue minuttene av omgangen var det stort sett enveiskjøring mot Liverpools mål, og vertene skal prise seg lykkelige for at Norwich ikke gjorde flere enn to mål i denne perioden. Reservekeeper Andy Firth var meget usikker, og Norwich sløste stort med sjansene. Men så utlignet Trickett-Smith helt ut av det blå, og vertene var plutselig inne i kampen igjen. Når så Andy Phillips gjorde 3-2 på et vakkert frispark sju minutter før slutt trodde alle at det skulle bli hjemmeseier. Fire minutter senere fikk innbytter Robles en scoring tvilsomt underkjent for offside, og så utlignet Norwich på overtid. Nok en gang etter svakt keeperspill av Firth.