Liverpool U18 - Stoke U18 1-4

Et svekket juniorlag gikk på et stortap mot Stoke på The Academy i Kirkby. Harry Wilson nettet Liverpools eneste mål.

Liverpool U18 (4-3-3): 1. Fulton; 2. Burke (15. Roberts 81), 4. Whelan, 5. Heaton, 3. Maguire (12. Quirk 30); 8. Brannagan (14. Robles 76) , 6. Rossiter [kaptein], 10. O'Hanlon; 7. Wilson, 11. Kent; 9. Trickett-Smith.

Ubenyttet reserve: 13 Crump.

Liverpool er ubeseiret på seks kamper i alle turneringer. Stoke har kun vunnet en av de seks første kampene på Kvalifiseringsnivå 1. Liverpool ligger på 3.plass i avdelingen, kun tre poeng bak Tottenham og med to kamper mindre spilt. Bare avdelingsvinneren går til play-off.

Steve Cooper gjør tre endringer på laget fra midtuken. Nathan Burke, U15-spilleren Corey Whelan og Ryan Kent kommer inn for Yalani Baio, Lloyd Jones og Kristoffer Peterson.

Jerome Sinclair, Seyi Ojo, Jack Dunn og Jordan Lussey er ute med skader, mens forsvarsspillerne Tom Brewitt og Daniel Cleary er på landslagsoppdrag.

3. min: En glipp av Sanders. Trickett-Smith snapper ballen, men Stokes digre målvakt har god rekkevidde og redder avslutningen.

5.min: O'Hanlon spiller på tvers til Trickett-Smith som vender vekk noen spillere før han fyrer løs. Keeper må kaste seg, men redder forholdsvis enkelt.

6.min: Nytt skudd fra Trickett-Smith Langt utenfor.

8.min: O'Hanlon spiller frem. Stoke-spiller takler inn til keeper, men Trickett-Smith er påpasselig frempå. Keeper redder med en benparade.

12.min: Godt spill av Liverpool. O'Hanlon kommer til femmeteren før han legger på tvers, men Stoke får klarert.

16.min: Rossiter mister til Williams. Scott avslutter svakt fra 16-meteren rett Fulton.

18.min: Rossiter feller Ward innenfor 16-meteren. Straffe til Stoke!

18.min 0-1 WARD (str.): Charlie Ward chipper ballen midt i mål når Fulton går til høyre.

22.min: Wilson med en håpløs avslutning fra siden.

26.min: Joe Maguire må ha behandling. Backen virker å ha et problem med hamstringen.

28.min: Trickett-Smith er nær ved å spille Ryan Kent igjennom.

30.min: Nathan Quirk kommer inn for Joe Maguire.

31.min: Brannagan føler at han blir felt i skuddøyeblikket. Ballen havner hos Wilson. Kantspillerens skudd blir blokkert.

36.min: Wilson finner nesten O'Hanlon med et gjennomspill.

37.min: Rossiter avanserer før han skyter godt fra distanse. Keeper må kaste seg for å kontrollere at ballen går utenfor.

38.min: Trickett-Smith dribler seg inn i feltet, men Stoke avverger situasjonen ved å presse ham ut til siden.

38.min: Wesley kommer helt inn til femmmeteren. Overlegget fanges av Fulton.

39.min: Ballen legges tilbake. Kent skyter via en Stoke-spiller og til corner.

43.min: Avslutning for bortelaget blokkeres.

45.min: Wilson drar seg innover. Avslutningen blir derimot for løs. Rett på keeper.

45.min+1: O'Hanlons spiller på tvers. Trickett-Smith skyter. Stokes keeper må slo over til corner.

Pauserapport: Liverpool ligger under 0-1, men har dominert og skapt flest sjanser. Daniel Trickett-Smith hadde tre-fire muligheter før det var passert åtte minutter. Stoke fikk straffespark totalt mot spillets retning i det 18. minutt da Jordan Rossiter felte en motspiller. Charlie Ward var sikker fra ellevemeteren. Etter scoringen hadde også Liverpool flere gode muligheter, blant annet Jordan Rossiter med et skudd fra distanse. Liverpool må bare fortsette å spille sitt spill, og forhåpentligvis kommer uttellingen.

46.min 0-2 HOPKINSON: Hopkinson kommer lett gjennom Liverpools forsvar allerede etter 30 sekunder. Avslutningen går mellom Fultons ben.

48.min: Burke klarerer et farlig innlegg.

50.min: Frispark fra Trickett-Smith ender med avslutning fra Brannagan som keeper redder.

54.min: God avslutning fra Williams. Fulton redder.

55.min: Rossiter spiller frem til Wilson som vender opp og skyter. Skuddet går via en motspiller og til corner. Godt forsøk like utenfor.

60.min: Sanders med god klarering på Kents innlegg.

61.min: Whelan får gult kort for en "professional foul" på midtbanen.

65.min: Viktig blokkering av Nathan Quirk.

68.min 1-2 WILSON: Ballen går ut til Wilson. Kantspilleren drar seg innover og skrur ballen vekk fra keeper og opp i krysset. Nydelig scoring.

70.min: Williams kommer frem på venstre.  Hopkinson når innlegget først, men Heaton forstyrrer såpass at ballen havner utenfor.

71.min: Kent med raid på venstre. Kommer helt til dødlinjen før en Stoke-spiller får skjermet ballen ut.

72.min HOPKINSON: Innlegg fra Liverpools høyre. Hopkinson kan styre ballen i mål. Heaton klarer ikke å følge spissen.

76.min: Robles inn for Brannagan.

80.min: Scott får gult kort.

81.min: U16-spilleren David Roberts får sin U18-debut når han kommer inn for Nathan Burke.

82.min: Shenton for Monlouis.

83.min: Skudd blokkeres av Stoke-spiller. Liverpool-spillerne mener ballen ble stoppet med armen.

83.min 1-4 SCOTT: Mange Stoke-spillere i boksen. Ballen havner til slutt hos Scott som scorer fra cirka 11 meter.

86.min: Cook for Westley.

87.min: Raid fra Rossiter før han avslutter utenfor.

88.min: Makrillos for Lecyene.

88.min: Wilson på vei igjennom og blir lagt ned av Sanders, men dommeren vinker spillet videre. Burde vært frispark og rødt kort.

90.min: Stoke-keeperen med god redning på Tricketts-Smiths avslutning.

90.min: Fulton blokkerer skudd ut til corner.

90+2-min: Trickett-Smith stusser videre Robles innlegg, men like utenfor.

Sluttrapport: Et svekket juniorlag gikk på et stortap hjemme mot Stoke. Steve Coopers mannskap lå under 0-1 etter å ha dominert 1.omgang, men fikk en marerittstart etter sidebytte da Stoke doblet ledelsen allerede etter 30 sekunder. Noe av lufta gikk da ut av ballongen. Stoke tok over mer, før Harry Wilson ga nytt håp med en flott redusering. Hopkinson sørger for en vanskelig oppgave for Liverpool med en ny scoring. Kampen punkteres helt med enda en nettkjenning syv minutter før slutt. Liverpool skaper mange muligheter i kampen, men er ikke effektive nok. Baklengsmålene kommer etter grove forsvarsfeil.