Liverpool U18 - Stoke U18 3-1

Liverpool U18 vant 3-1 over Stoke U18 på akademiet i Kirkby i dag. Jerome Sinclair, et selvmål av Stoke-forsvarer Sanders og en scoring av Tom Brewitt sørget for seieren.

Liverpools lag: Ryan Crump, Connor Randall, Joe Maguire, Daniel Cleary, Tom Brewitt, Pedro Chirivella, Harry Wilson (Ryan Kent 67), Adam Phillips (Nathan Burke 84), Jerome Sinclair, Daniel Trickett Smith (Sergi Canos 67), Sheyi Ojo.
Reserver: Ben Jackson, David Roberts.

Vi merker oss at spanske Sergi Canos endelig har fått sin internasjonale klarering, og dermed kan spille offisielle kamper for Liverpool.

Kristof Polgar er ute med langtidsskade.

Ryan Kent skal spille for Liverpool U21 i en treningskamp mot Sevilla i Spania kommende uke, og det er grunnen til at han er plassert på benken i dag.

Alex O'Hanlon er ikke i kamptroppen fordi han trener med Liverpool U21 i dag.

1.min: Gjestene fra Stoke tar avspark i solskinnet i Kirkby.

1.min: Cleary stopper Stoke når gjestene drar opp et tidlig angrep.

5.min: Sinclair med en avslutning som Stokes keeper slår til corner.

10.min: Kjempeblemme av keeper Ryan Crump, når han slipper et innlegg fra høyre. Heldigvis klarer ikke Stoke å score.

11.min: Ny corner til Liverpool, men Stoke klarerer.

12.min: Ojo raider inn i feltet, men blir kontant taklet.

14.min: Tom Brewitt mister ballen i farlig posisjon, og Stoke får avsluttet like utenfor fra 15 meters hold.

15.min: Joe Maguire opphever offsiden, og to Stoke-spillere kommer mot mål. Pringle skyter utenfor fra god posisjon. Svakt forsvarsspill av vertene.

17.min: Ojo med et håpløst innlegg som går bak mål.

19.min: Høyreback Randall med et godt innlegg, men ingen Liverpool-spillere i feltet når den.

19.min: 1-0 SINCLAIR. Jerome Sinclair mottar et innlegg fra Adam Phillips fra høyre, vender opp inne i feltet og skyter lavt i mål fra kloss hold.

21.min: Liverpool med en ball like over, etter at Jerome Sinclair og Adam Philipps har vært på farten.

23.min: Daniel Tricket-Smith sløser bort en stor sjanse, etter godt forarbeid av Connor Randall.

25.min: Adam Phillips bygger opp et nytt godt angrep. Innlegget havner hos Daniel Trickett-Smith, som setter ballen kontant i mål. Linjemannen flagger imidlertid for offside på Jerome Sinclair. Virker som en tvilsom avgjørelse, men linjemannen mener antagelig at Sinclair forstyrrer keeper på skuddet fra Trickett-Smith.

27.min: 2-0 SANDERS (SELVMÅL). Harry Wilson spiller langt frem til Sheyi Ojo. Vingen legger inn til Jerome Sinclair, og Stoke-forsvarer Edward Sanders setter ballen i eget mål under press av Liverpool-spissen.

30.min: Nesten nytt selvmål av Stoke, når Wilson fyrer løs fra skrått hold. Ny corner til vertene.

31.min: Trickett-Smith setter en kjempesjanse like utenfor fra 8-9 meters hold, etter flott forarbeid av Connor Randall.

32.min: Stoke med et innlegg som går over dødlinja ved bakre stolpe.

34.min: Crump har ingen problemer med å stoppe et svakt langskudd fra Shields.

36.min: Stoke med en farlig kontring, men Randall med en strålende takling når det virker som Shields får komme alene med Crump. Corner til gjestene.

37.min: Liverpool kontrer. Maguire spiller Sinclair, som skyter høyt over.

41.min: Sinclair får ikke helt treff på ballen etter et godt innlegg fra Ojo.

42.min: Ojo header et innlegg fra Wilson over.

43.min: Phillips kommer til dødlinja, men det er dessverre ikke adresse på innlegget.

44.min: Wilson skyter knallhardt fra 16 meter, men Stokes keeper er raskt ned og redder det gode skuddet. Godt forarbeid av Chirivella og Maguire.

45.min: Wilson med ny avslutning. Denne gang fra skrått hold. Corner til vertene.

Liverpool leder 2-0 til pause, takket være en scoring av Jerome Sinclair og et selvmål av Stoke-forsvarer Sanders. Sett bort i fra et par skumle Stoke-kontringer har Liverpool dominert omgangen fullstendig. Hjemmelaget har skapt sjanse på sjanse, og kunne fort ha ledet mer etter de første 45 minuttene. Begge sidebackene, Connor Randall og Joe Maguire, har vært gode og bidratt svært aktivt fremover på banen. Ellers har unge karer som Adam Phillips og Harry Wilson vist seg fra en positiv side. Sheyi Ojo og Jerome Sinclair får også pluss i boka for sine prestasjoner i denne omgangen. Sinclair noterte seg for sitt tredje mål på tre starter.

46.min: Liverpool setter i gang annen omgang. Stoke har gjort et bytte. Taylor inn for Pickerill.

48.min: Weston-Hayles kommer alene mot Crump, og prøver å lobbe over Liverpool-keeperen. Forsøket går utenfor. Stor sjansene for gjestene.

49.min: Liverpool etablerer seg rundt Stoke sin 16-meter, før Randall avslutter over.

51.min: Wilson med en avslutning via et Stoke-bein til corner.

51.min: Trickett-Smith med et farlig innlegg som Sanders header til ny corner.

52.min: Brewitt med en avslutning som heades unna til ny corner. Liverpool presser hardt nå.

52.min: Cleary med et godt innlegg som Sinclair dessverre ikke når opp på.

53.min: Wilson går til dødlinja og legger inn. Tricket-Smith klarer dessverre ikke å omsette det gode innlegget i tellende resultat.

54.min: Edwards blokkerer en Trickett-Smith avslutning til ny Liverpool-corner.

54.min: Brewitt header like utenfor på corneren.

56.min: Cleary header et Stoke-frispark ut til corner. Hjørnesparket header samme mann unna ved bakre stolpe.

58.min: Ny corner for Stoke. Gjestene har en bedre periode nå.

59.min: 2-1 SANDERS. Crump går i ryggen på egen spiller ved fremste stolpe på corneren, og Sanders gjør opp igjen for selvmålet ved å heade ballen i mål.

60.min: Liverpool nær ved å svare umiddelbart, men Trickett-Smiths avslutning blir blokkert til corner, etter godt forarbeid av Wilson og Phillips.

61.min: Ojos heading blir blokkert til corner, etter et hardt innlegg fra høyre fra Randall.

62.min: Kaptein Randall går på et raid inn i feltet, men høyrebackens knallharde avslutning fra kloss hold blir blokkert til corner.

64.min: Wilson sleiver når han får ballen i god posisjon inne i feltet.

64.min: Liverpool vinner en ny corner.

65.min: Stoke-bytte. Douglas ut. Inn kommer Roberts.

67.min: Phillips skyter knallhardt utenfor fra distanse.

67.min: Dobbeltbytte av Liverpool. Wilson og Trickett-Smith går ut. Kent og Canos kommer inn. Sistnevnte får sin første offisielle Liverpool-kamper.

69.min: Sanders blokkerer en avslutning fra Sinclair fra skrått hold.

69.min: Liverpool med kort corner.

70.min: Randall med et dårlig skuddforsøk langt utenfor.

71.min: Cleary blokkerer ballen inne i feltet, og dommeren bestemmer at ballen skal droppes. Liverpool får klarert.

72.min: Phillips med et godt skuddforsøk fra drøye 20 meter. Ballen suser utenfor krysset.

73.min: Kent på et fantastisk raid, felles like utenfor 16-meteren. Frispark i farlig posisjon for vertene. Gult kort for høyreback Banks.

74.min: Ryan Kent blåser frisparket like over. Dommeren gir corner til Liverpool.

74.min: Stoke bytter. Cook ut. Tyskeren Coban inn.

75.min: 3-1 BREWITT. Ryan Kent slår en god corner, og på bakre stolpe beiner Tom Brewitt ballen i mål fra kloss hold.

80.min: Sinclair får en kjempesjanse, som keeper er nede og slår til corner. Godt forarbeid av Canos.

84.min: Liverpool gjør sitt siste bytte. Nathan Burke inn for Adam Phillips.

85.min: Sanders får gult kort for å holde igjen Sinclair inne i feltet. Straffe til Liverpool.

86.min: Keeper er raskt nede og redder Sinclairs lave straffespark. Det andre straffesparket som Sinclair misbruker denne sesongen.

88.min: Canos forserer inn i feltet, og skaffer Liverpool en corner.

89.min: Canos bommer på ballen på et godt innlegg fra venstre. Stor sjanse for spanjolen.

90.min: To minutter er lagt til.

Liverpool slapp Stoke unødig inn i kampen igjen i begynnelsen av andre omgang. Reduseringen kom etter svakt keeperspill av Ryan Crump. Etter reduseringen dominerte Liverpool kampen fullstendig, og skapte sjanse etter sjanse. Tom Brewitt økte til 3-1 etter en corner fra Ryan Kent et kvarter før slutt, og vertene burde ha gjort enda flere mål mot slutten av omgangen.