Liverpool U18-West Brom U18 er utsatt

Liverpool FC melder at morgendagens U18-kamp mellom Liverpool og West Bromwich på The Academy i Kirkby er utsatt.

Liverpool U18 var i morgen oppsatt med hjemmekamp mot West Bromwich U18 i den første kampen på nest øverste nivå (Group Tier 1) i U18 Premier League. Oppgjøret skulle vært spilt på The Academy i Kirkby, men er utsatt på grunn av snø.

Akademi-manager Frank McParland opplyser at man har forsøkt å flytte kampen til Melwood.

- Snøen har skapt all slags problemer. Vi har måttet avlyse alt denne helgen, noe som er en stor skuffelse, sier Frank McParland til Liverpoolfc.com.

- Men dette er trolig den verste tiden på året – slutten av januar og begynnelsen av februar. Da pleier vi å få mange kamper utsatt på grunn av været.

- Det er viktig at spillerne fortsetter å trene. Vi  er heldige som har innendørsfasiliteter her, så vi bare koordinerer tidsplanen for å sørge for at guttene holder seg i form og forblir fokusert.

- Vi forsøker å få spilt U18-kampen mot West Bromwich på Melwood. Jeg hadde en samtale med Brendan (Rodgers) i går kveld. Jeg ringte ham og sa: «Sjef, U18-kampen kommer til å bli utsatt. Hva sier du om muligheten å spille den på Melwood?»

- Ikke alle førstelagsmanagerne bryr seg om U18. Men sjefen svarte: «Hvis det er mulig å spille og alle er enige, så spill der.»

- Jeg synes det bare er utrolig at jeg kan ringe førstelagsmanageren og spørre om å spille kampen på førstelagets treningsfelt og at han er så støttende.

- Han er så støttende generelt i det vi forsøker å få til. Hans tilnærmelse - la guttene komme hit for å spille. Jeg er meget, meget glad for det.

- Vi har sett hans oppofrelse siden sjefen kom. Vi har sett spillere som Raheem Sterling , Suso og Andre Wisdom spille mange førstelagskamper.

- Jeg er meget stolt av guttene og glad for familiene. Jeg er glad på vegne av alle her på akademiet. Det gir et stort løft av tilfredstillelse. Vi er som en familie her. Alle blir stolte når spillere blir forfremmet til førstelaget.