Liverpool U19 - Inter U19 4-1

Liverpool er videre til 1/8-finalen i NextGen Series etter 4-1-seier mot Inter på Langtree Park i St. Helens. Conor Coady (2 str.) og Samed Yesil (2) scoret målene for Liverpool.

Liverpool U19: 1. Fulton, 2. McLaughlin, 3. Smith, 4. Jones, 5. Sokolik, 6. Coady [kaptein], 7. Sinclair (14. Trickett-Smith 55), 8. Pelosi, 9. Yesil, 10. Adorjan (18. Rossiter 90), 11. Ibe.

Ubenyttede reserver: 12. Baio, 13. Belford, 15. Gainford, 16. Lussey, 17. Peterson.

Inter U19: 1. Smug, 2. Paramatti, 3. Ferrera, 4. Zaro, 5. Paso [kaptein], 6. Bangoura. 7. Belloni (16. Garritano 58), 8. Benassi, 9. Pedrabissi (18. Forte 58), 10. Olsen (13. del Piero 67), 11. Bocar (17. Colombi 90).

Samed Yesil starter på topp med Jerome Sinclair og Jordon Ibe på kantene i et 4-2-3-1- system. Krisztian Adorjan spiller bak Yesil. Conor Coady og Marc Pelosi utgjør den sentrale midtbanen. Lloyd Jones og Jakub Sokolik danner stopperpar.

Liverpool må vinne for å gå til 1/8-finale, mens Inter allerede er kvalifisert.

1.omgang:

1.min: Bocar skyter like utenfor fra utenfor 16-meteren.

7.min: McLaughlin vinner frispark ute på siden. Adorjan legger inn. Inter får klarert.

15.min: Langt oppspill. Sokolik kommer inn og får headet vekk foran en Inter-spiller.

16.min: Ibe kommer til dødlinjen og legger tilbake 45 grader. Yesil avslutter. Inter-spiller blokkerer.

22.min: Bocar forsøker på et brassespark på et innlegg, men håpløst over.

23.min: Ballen på vei tilbake inn i Liverpool 16-meter. Inter på vei igjennom. Adorjan løper opp og takler perfekt. Fulton kaster seg over ballen.

27.min: Frispark for. Ibe legger inn. Inter klarerer.

29.min: McLaughlin dribler seg inn i feltet og blir felt like før han når dødlinjen. Linjedommeren vinker for straffespark, og dommer peker på ellevemetersmerket.

1-0 30.min COADY (str.): Coady er sikker fra straffemerket. Keeper kaster seg feil veil.

2-0 35.min YESIL: For løst tilbakespill fra Paramatti under press fra Ibe. Yesil løper opp ballen og runde en utrusende keeper før han setter ballen i det tomme buret.

39.min: McLaughlin drar seg inn i feltet på nytt og legger inn. Inter bryter til corner.

42.min: Jones får tilsnakk av dommeren for å ha gått inn med knottene først i en takling.

43.min: Fulton får så vidt fistet ballen videre. Inter vinner ballen, men avslutningen blir ikke god nok.

44.min: Patrik Olsen får gult kort for en takling på Ibe.

Pauserapport: Liverpool leder 2-0 i en nokså jevnspilt kamp. Alex Inglethorpes mannskap har vært effektive og utnyttet feil i de bakre rekker til Inter. Først scoret Conor Coady på straffespark etter at Ryan McLaughlin hadde blitt felt. Deretter tok Samed Yesil godt vare på en for svak tilbakepasning og doblet ledelsen. Ryan McLaughlin har imponert både fremover og bakover på banen.

2.omgang:

49.min. Liverpool kontrer ved Ibe. Ballen spilles gjennom til Sinclar, men angriperen avblåses for offside.

50.min: Jerome Sinclair ligger nede med en lårskade.

52.min: Lloyd Jones lager frispark på 20 meter. Benassi skyter himmelhøyt over.

54.min: Bocar drar seg inn i feltet og hiver seg overrende. Får gutl kort for filming.

55.min: Sinclair må gi seg pga skade. Trickett-Smith for Sinclair.

58.min: Forte for Pedrabissi.

58.min: Garritano for Belloni.

60.min: Ibe legges ned like utenfor hjørnet av 16-meteren. Adorjan skyter frisaprket over.

62.min: Sokolik må gi corner under press av Bocar.

2-1 62.min BENASSI: Inter vinner hodeduellen på corneren. Fulton får ikke bokset skikkelig. Ballen heades vekk fra Sokolik på streken, men Benassi setter inn returen.

63.min: Yesil dribler, men blir til slutt stoppet.

3-1 65.min YESIL: Ibe drar seg innover fra venstre før han spiller ut til McLaughlin på høyre. McLaughlin slår lavt inn  ifeltet. Yesil styrer ballen enkelt i mål.

67.min: Bangoura får gult kort for takling på Pelosi.

67.min: del Piero (ikke slekt med Alessandro) inn for Olsen.

72.min: del Piero spiller gjennom Forte som avslutter like utenfor.

73.min: Yesil med flott gjennomspill. Trickett-Smith avslutter, men keeper Smug er påpasselig ute og avverger.

75.min: Benassi skyter rett på Fulton fra lang hold.

78.min: McLaughlin blir lagt ned i straffefeltet nok engang, og dommeren peker på straffemerket.

4-1 78.min COADY (STR): Coady er sikker fra straffemerket.

83.min: Smith spiller opp Yesil som legger igjen til Pelosi. Amerikaneren skyter håpløst over.

84.min: Forte spiller til Garritano. Avslutningen går via en rød og til corner.

87.min: Liverpool kontrer. Ibe legger inn. Adorjan går over ende, men ikke straffe denne gang.

90.min:  Inter foretar sitt fjerde bytte. Colombi for Bocar. I NextGen Series er det lov å foreta fem bytter pr lag, men kun ved tre stopp i spillet.

90.min: U16-kapteinen Rossiter kommer inn for Adorjan.

91.min: Rossiter spiller gjennom Yesil, men tyskeren er i offside.

Sluttrapport: Liverpool måtte vinne for å ta seg til 1/8-finalen i NextGen Series, og svarte med å knuse regjerende mester Inter hele 4-1 på Langtree Park i St. Helens. De helrøde ledet 2-0 til pause etter scoringer av Conor Coady (str) og Samed Yesil. Benassi skapte spenning i kampen med en redusering i det 62. minutt, men Samed Yesil svarte for Liverpool kun tre minutter senere. Conor Coady fastsatte sluttresultatet til 4-1 fra straffemerket i det 78. minutt. Høyreback Ryan McLaughlin spilte en stor kamp. Han skaffet to straffespark og hadde ytterligere en målgivende. Samed Yesil noterte seg for to scoringer og var bevegelig på topp. Kaptein Conor Coady scoret på to fine straffespark. Jordon Ibe hadde en god kamp på venstrekanten.