Liverpool U21 - Arsenal U21 3-2

Liverpool er oppe på 2.plass i U21-ligaen etter å ha slått Arsenal 3-2 i en fantastisk kamp på Anfield. Adam Morgan (2) og Krisztian Adorjan var Liverpools målscorere.

Liverpools lag: Ward, McLaughlin, Roddan, Sama, Wisdom, Coady, Shelvey, Adorjan, Suso, Ibe (Peterson 86), Morgan.
Resever: Belford, Nacho, Jones, Teixeira

Tre av spillerne som satt på reservebenken da førstelaget spilte mot West Ham i går starter altså kveldens kamp: Andre Wisdom, Jonjo Shelvey og Suso.

For Arsenal vil Wojciech Szczesny  vokte buret.

1.min. Liverpool tar avspark mot Anfield Road End.

6.min: Etter en nervøs åpning fra begge lag forsøker Suso seg med et langskudd. Forsøket går et par meter utenfor.

8.min: Arsenal har en ball i nettet, men det har allerede blitt vinket for offside.

11.min: Ibe med en fantastisk stikker til Adam Morgan, men spissen kommer for kloss innpå Arsenals keeper, som blokkerer avslutningen fra skrått hold.

12.min: Høyreback McLaughlin prøver seg fra distanse. Skuddet fra 20 meters hold triller halvannen meter utenfor venstre stolpe.

14.min: Wisdom tar ingen sjanser på et Arsenal-gjennomspill, og tar med seg ballen ut av feltet foran nesen på keeper Ward.

20.min: Arsenal får en corner, etter at et skudd blokkeres.

21.min: Wisdom header hjørnesparket unna.

22.min: Ibe skaffer Liverpool en corner.

22.min: Susos corner klareres til en ny corner på motsatt side.

23.min: Morgan med et skuddforsøk fra drøye 16 meter, som blir blokkert.

23.min: Ward fanger enkelt et løst skudd.

24.min: 1-0 MORGAN. Adam Morgan setter ballen i mål fra seks meters hold etter et lavt innlegg fra venstre fra Ibe. Meget bra forspill av Shelvey og Ibe.

26.min: 1-1 AKPOM. Arsenal slår et frispark inn i feltet, og ballen heades ned og ender i beina på Akpom, som setter den enkelt i mål fra seks meters hold.

28.min: McLaughlin legger inn fra høyre, og Adorjan flikker ballen mot mål. Arsenals keeper fanger imidlertid forsøket.

29.min. Suso med et fantastisk forarbeid i Suarez-stil, før han legger ballen tilbake til Adorjan. Avslutningsforsøket fra kort hold blir imidlertid blokkert.

34.min: Szczesny er våkent ute og forhindrer at Ibe når et flott fremspill fra Shelvey.

38.min: Ward gjør en fantastisk benparade når en Arsenal-spiller kommer inn i feltet og fyrer av fra kloss hold. Enorm sjansen for gjestene.

40.min: Andre Wisdom er iskald - kanskje for kald - når han dribler av en Arsenal-spiss inne i eget felt.

41.min: Shelvey slår et frispark inn i feltet, men ingen røde når opp.

43.min: Ibe med et skuddforsøk fra 16-meterhjørnet som går et par meter utenfor.

43.min: Shelvey med et knallhardt langskudd, som keeper slår til corner.

44.min: McLaughlin går på et flott raid inn i Arsenals felt, men løper til slutt ballen over dødlinja.

45.min: Ett minutt er lagt til.

45.min: Suso finner Morgan i feltet med et flott fremspill, men dommeren blåser feilaktig for offside uten at linjemannen har vinket! Morgan er irritert på dommeren i det han går i garderboen, for han var i en flott posisjon inne i feltet når han ble avblåst.

Etter en nervøs og dårlg start på kampen har begge lag spilt seg stort opp og levert en god og underholdende førsteomgang. Liverpool har hatt ballen mest, og hatt de fleste sjansene, men Arsenal virker mer giftige når de er på visitt foran Ward i Liverpool-målet. Vertene tok ledelsen på et vakkert angrep i regi av Shelvey og Ibe, som Morgan fikk æren av å sette i mål. Arsenal utlignet nesten umiddelbart, etter svakt forsvarsspill av de røde på et frispark som ble slått inn i feltet. Liverpool-keeper Ward gjorde så en kjemperedning når en Arsenal-spiller fikk skyte fra kloss hold, før Liverpool avsluttet omgangen best og var nær ved å lykkes i siste spilleminutt da dommeren uforståelig blåste av Morgan for offside uten at linjemannen hadde vinket. Shelvey, Suso og Ibe har vært de toneangivende spillerne for Liverpool i første omgang, mens Adorjan har hatt en dårlig dag på jobben de første 45 minuttene.

2.omgang:
46.min: Arsenal setter i gang 2.omgang.

48.min: Ward med en ny god redning når Arsenal-spiller seg inn i feltet skrått på mål.

49.min: Ward holder Liverpool inne i kampen, når han gjør sin tredje gode redning for kvelden. Corner for gjestene, etter at de har tatt seg enkelt inn i Liverpool-feltet.

51.min: Yennaris forsøker å skru ballen opp i krysset fra drøye 16 meter. Treffer treverket! Arsenal har begynt 2.omgang klart best.

52.min: Yennaris blir skadet i en duell med Suso inne på Arsenals banehalvdel. Må ha behandling. Trolig en vridning i ankelen.

57.min: Svenske Olsson skyter lavt utenfor Wards høyre stolpe fra drøye 16 meters hold.

60.min: Morgan med et fantastisk skuddforsøk, som Arsenals keeper såvidt får slått til corner.

60.min: Liverpool snytes for straffespark når en Arsenal-spiller stopper ballen på streken med hånden.

61.min: 2-1 ADORJAN: Ungareren dribler seg inn i feltet, og dundrar ballen opp i krysset foran The Kop.

62.min: Suso legger inn til Shelvey, som skyter i god posisjon. Skuddet blokkeres. Stor sjanse.

63.min. Ward er nede og redder et skudd. Liverpool-keeperen har god kontroll.

64.min: 2-2 GNABRY. Tyskeren utligner på utsøkt vis når han setter ballen i vinkelen fra drøye 16 meter. Ward står litt langt ute, og har ingen sjanse.

65.min: Ibe dribler seg inn i feltet, men ingen er der til å ta i mot innlegget.

66.min: Coady legger inn, og ballen er nær ved å gå rett i mål.

67.min: Ebecilio kommer inn for Eisfeld for gjestene.

67.min: Morgan kommer fri, men skyter utenfor fra 15 meter.

69.min: Sama klarer å blokkere en avslutning fra Akpom, som har kommet fri i god posisjon. Corner for gjestene.

71.min: Bra angrep av Liverpool, der Shelvey og Morgan kombinerer, men Ibe får ikke avsluttet skikkelig.

73.min: En klarering fra Wisdom treffer en Arsenal-spiller og går like utenfor.

75.min: 3-2 MORGAN. Suso finner Adorjan. Ungareren legger inn fra høyre, og Morgan setter ballen kontant i mål fra kloss hold på bakre stolpe.

80.min: Gnabry avblåses for offside.

83.min: Suso vinner et frispark 30 meter fra mål. Frisparket tas kort, og Suso vinner en corner.

85.min: Wisdom lager frispark 30 meter fra mål. En Arsenal-spiller ligger nede med skade.

86.min: Ibe går ut. Peterson kommer inn.

87.min: Ward og Wisdom får i fellesskap klarert frisparket.

90.min: Roddan med en meget god takling midt på banen. Tre minutter er lagt til.

90+1.min: Ward er våken på et innlegg fra høyre.

90+2.min: Morgan meies ned utenfor hjørnet av 16-meteren. Soleklart frispark.

Dette var fantastisk reklame for U21-serien. Andre omgang ble en usedvanlig fartsfylt affære, der begge lag gikk villig i angrep. Krisztian Adorjan, som kanskje var Liverpools svakeste spiller før pause, var trolig den beste etter hvilen, og noterte seg både for scoring og målgivende pasning. Adam Morgan ble matchvinner med sin andre scoring for kvelden, og det siste kvarteret kontrollerte vertene seieren i mål. Liverpool er nå oppe på 2.plass i U21-serien.