Liverpool U21 - Sunderland U21 5-2

Liverpool snudde 0-2 til 5-2. Mål av Jack Dunn, Luis Alberto (3) og Raheem Sterling. Lloyd Jones utvist på stillingen 3-2. 90 minutter for Tiago Ilori.

Liverpool U21 (4-2-3-1): 1 Ward; 2 Kelly [kaptein], 5 Jones, 4 Ilori, 3 Flanagan; 6 Rossiter, 8 Brannagan; 7 Ibe, 10 Alberto, 11 Sterling; 9 Dunn.

Ubenyttede reserver: 12 Sama, 13 Mersin, 14 Morgan, 15 Roddan, 16 McLaughlin.

Sunderland U21: Dixon, Marrs [kaptein], Ferguson, Cabral (Agnew 77), Harrison, McNamee, Watmore, Gorrin, Mandron, Honeyman (Lawson 69), Moberg Karlsson (Mitchell 68).

Ubenyttede reserver: Stryjek, Cartwright.

Liverpool U21 møter Sunderland U21 på Anfield. Alex Inglethorpes mannskap står med en seier, en uavgjort og ett tapt denne sesongene, mens gjestene fra nordøst har full pott etter fire kamper.

Tiago Ilori får sine første spilleminutter for Liverpool etter overgangen fra Sporting Lisboa. Martin Kelly, Jordon Ibe, Luis Alberto og Raheem Sterling er også i startoppstillingen. Jon Flanagan sesongdebuterer etter tre kampers karantene.

Kelly tar plass på høyreback, mens Flanagan skal spille på motsatt side. Loyd Jones og Ilori danner stopperpar. Ungguttene Jordan Rossiter og Cameron Brannagan får tillit på sentral midtbane. Ibe og Sterling får flankerollene. Jack Dunn er spiss med Luis Alberto like bak.

Martin Kelly fortsetter med kapteinsbindet.

1.omgang

1.min: Sunderland tar avspark. Liverpool angriper mot Anfield Road End.

6.min: Gjennomspill fra Ferguson mot Mandron, men Ward kjapt ute og plukker.

7.min: llori takler til corner. Hjørnesparket heades ut av Dunn. Honeyman er i returrommet .Skuddet går over.

14.min: Luis Alberto spiller til Sterling. Kantspilleren vender opp og skyter over fra distanse. Liverpools første avslutning i kampen.

17.min: Sunderland kontrer. Wattmore kommer fri på Kellys side. Innlegget går rett til Ilori.

18.min: Ibe dribler på høyre. Avslutter utenfor med venstre fot fra kanten av 16-meteren.

21.min: Ferguson slår corner. Harrison får gå opp relativt uforstyrret, men headingen går over.

24.min: Ibe inn bak Sunderlands forsvar, men avblåst for offside.

27.min: Ibe crosser til Alberto. Spanjolen fyrer løs, men langt utenfor.

28.min: Langball fra Dixon. Karlsen kommer langt ut på venstre. Avslutningen fra skrått hold går rett i klypene på Ward.

29.min: Fint oppbygd spille av Sunderland. Honeyman avslutter via Ilori og til corner.

30.min 0-1 GORRIN: Flere halvsjanser etter corneren ender med at ballen klareres dårlig. Ballen havner hos Gorrin som står omtrent på 16-meterstreken. Ward har ingen mulighet på det harde skuddet.

34.min: Sterling går og går, kommer inn i feltet, får ballen litt langt foran seg. Keeper er oppmerksom og kommer ut og avverger.

38.min: Dunn spiller ut til Alberto. Innlegget blokkeres. Ballen havner hos Flanagan. Volleyskuddet går via motspiller og til corner. Nær utligning.

39.min: Sterling avslutter.

40.min: Flott gjennomspill fra Alberto til Dunn. Skuddet blokkeres.

40.min: Ny fin ball fra Alberto. Brannagan når akkurat ikke frem når han går på flott løp inn i feltet.

41.min 0-2 MOBERG KARLSEN:  Sunderland kontrer. Watmore spiller ut til høyre. Moberg Karlsen runder Ward. Svensken kommer langt ut, men ra spiss vinkel setter han likevel ballen i mål.

43.min: Sterling legges ned i feltet. Dommeren vinker spillet videre.

44.min 1-2 DUNN: Martin Kelly med et flott lavt innlegg inn bak Sunderlands backrekke. Dunn møter ballen ved nærmeste stolpe og styrer ballen i mål.

Pauserapport: Liverpool U21 ligger under 1-2 på Anfield. Sunderland har vært det dominerende laget. Alex Inglethorpes mannskap har slitt med bevegelsen helt fremme. Sunderland tok ledelsen ved Gorrin. Da hjemmelaget var inne i en god periode, økte Moberg Karlsen for Sunderland. Dunn reduserte etter et flott forarbeid fra Kelly like før pause. Luis Alberto begynte relativt anonymt, men har mot slutten av omgangen vist frem flott blikk og god pasningsfot. Tiago Ilori har spilt bra i midtforsvaret. Martin Kelly ser ut til å begynne å komme i kampform med flere fine initiativ på høyre. Jon Flanagan har hatt Liverpools beste sjanse utenom scoringen.

2.omgang

46.min: Liverpool sparker i gang de siste 45 minuttene.

48.min: Alberto spiller frem til Sterling, men angriperen blir taklet.

50.min 2-2 ALBERTO: Alberto kommer inn i feltet og spiller Sterling fint igjennom. Kantspilleren legger tilbake til Alberto. Spanjolen står like innenfor 16-meteren og plasserer ballen fint i hjørnet.

52.min 3-2 STERLING: Ballen spilles ut til høyre. Ibe runder keeper og avslutter fra død vinkel. Sterling står foran mål. Ballen treffer ham og ruller mot streken. Keeper er kjapt tilbake og avverger på streken. Ballen går i Sterling og i mål.

54.min: Flanagan legger tilbake Dunn skrur utenfor.

57.min: Watmore kommer fri fra Kelly. Avslutter i nettveggen.

58.min: Ibe er aktiv og skaffer corner.

60.min: Ibe dribler og vender før han avslutter svakt rett på keeper fra distanse.

60.min: Sterling lager hodebry for Sunderland, men får bare corner.

61.min: Alberto skrur corneren i nettveggen.

62.min: Sterling spiller frem til Dunn som avslutter kjapt. Keeper står i veien.

64.min: Mandron river ned Lloyd Jones. Liverpool-stopperen overreagerer og skaller til Sunderland-spilleren.

64.min: Dommeren har ikke annet valg enn å vise ut Jones. Tre kampers karantene venter midtstopperen.

64.min: Mandron får gult kort for nedrivningen av Jones.

65.min: Kelly spiller nå stopper og Sterling på høyrebacken

66.min: Flott løp av Sterling fra midtstreken. Avslutningen går i stolpen og ruller omtrent på streken, men går ikke inn.

67.min: Sterling på nytt raid. Avslutning blokkeres.

68.min: Mitchell for Karlsen

69.min: Lawson for Honeyman.

70.min: Lawson er nær ved å utligne.

70.min: Ilori forstyrrer nok til at Mandron ikke får nok kraft i avslutningen. Rett på Ward.

71.min 4-2 ALBERTO: Sterling med flott langball. Alberto runder utrusende keeper. Sunderland-forsvar kommer i mellom og blokkerer avslutningen. Returen havner hos Alberto som kan heade i mål.

75.min: Jack Dunn avslutter fra nesten død vinkel. Keeper avverger.

77.min: Agnew for Cabral.

81.min: Ibe halter litt etter å ha fått en smell.

82.min: Sterling kommer inn i felter og keeper feller ham. Soleklart straffespark.

83.min 5-2 ALBERTO (str): Luis Alberto scorer. Ikke det beste straffesparket. Ballen går under keeper Dixon.

85.min: Agnew skyter håpløst utenfor fra distanse.

87.min: Mandron avslutter på Ward.

90.min: Mandron rager høyest på et innlegg. Headingen går like utenfor.

90+1.min: Watmore drar seg innover. Avslutningen treffer ikke mål.

Sluttrapport: Liverpool U21 snudde 0-2 til 5-2 mot Sunderland U21. To totalt forskjellige omganger av Alex Ingelthorpes mannskap. En svak første omgang ble fulgt opp av en meget god andre omgang. Jack Dunn hadde gitt de røde håp om poeng med en redusering like før pause. Liverpool gikk ut i høyt tempo etter sidebyttet og hadde god bevegelse i angrepsspillet. Raheem Sterling, Luis Alberto og Jordon Ibe ble svært sentrale. Sterling scoret ett mål selv og var involvert i de tre øvrige foran The Kop. Luis Alberto viste offensiv styrke og scoret to flotte mål før han fullførte sitt hattrick med en straffescoring. Lloyd Jones ble utvist på stillingen 3-2 etter å ha overreagert da han ble revet ned. Tiago Ilori spilte hele kampen i sin første Liverpool-opptreden, mens Martin Kelly fikk nye 90 minutter på vei tilbake etter skade.