Liverpool U21 - Tottenham U21 1-3

Tottenham, den suverene ligalederen i U21-ligaen, ble for sterke for Liverpool på Anfield. Adam Morgan stoppet sin måltørke ved å score et fint reduseringsmål for de røde.

Liverpools lag: Gulacsi, McLaughlin, Roddan, Sama, Jones, Coady [kaptein], Peterson, Teixiera (Brannagan 66), Morgan, Adorjan (Nacho 46), Ibe.
 Ubenyttede reserver: Baio, Ward, Mukendi.

Jack Dunn og Jordan Lussey er uaktuelle grunnet skader. Krisztian Adorjan er tilbake etter skade.

Dagens kamp spilles på Anfield.

1.min: Liverpool spiller mot Anfield Road End i første omgang.

3.min: Gjestene fra London har startet kampen best, og svakt forsvarsspill av de røde gjør at Spurs får sendt i vei et skudd som går opp på The Kop.

6.min: Gulacsi har god kontroll på et langskudd, selv om ballen skifter retning i en spiller.

7.min: Enorm sjanse til Liverpool når et Teixeira-innlegg finner en umarkert Adorjan på bakre stolpe. Ungarerens skudd blir imidlertid blokkert av en Spurs-forsvarer som ofrer seg.

13.min: Adorjan avanserer og forsøker seg med et skudd fra 20 meters hold. Dårlig valg, når han hadde alternativer å spille på.

14.min: Peterson skaffer Liverpool kampens første corner. Jones får ballen, men klarer ikke å få den på mål.

15.min: Gulacsi sparker et tilbalespill rett i en Tottenham-angriper. Heldigvis går ikke ballen på mål.

18.min: McLaughlin med et godt innlegg fra høyre, men dessverre går ballen bak begge Liverpool-spillerne som stormer inn i feltet.

19.min: Sama må gi en corner.

20.min: Coady blokkerer til ny corner - fra motsatt side.

20.min: Gulacsi med en meget god redning når hjørnesparket blir headet mot mål. Får slått ballen til ny corner.

21.min: Gulacsi redder enkelt et svakt skudd etter Tottenhams tredje corner på kort tid.

23.min: 0-1 CEBALLOS. Tottenhams spanske angriper Ceballos driber seg inn langs dødlinja og skyter fra død vinkel. Ballen treffer mellom beina på Gulacsi og triller over streken. Svakt keeperspill av ungareren.

26.min: Veljkovic får gult kort når han kynisk feller Adorjan like utenfor 16-meteren, når ungareren ble spilt fri.

26.min: En Spurs-spiller må ha behandling for en skade.

28.min: Adorjan tar frisparket selv, og skyter høyt opp på Anfield Road End.

30.min: Gulacsi fanger sikkert et innlegg fra høyre.

31.min: Peterson skaffer vertene en ny corner. Adorjans korte corner blir klarert.

31.min: Adam Morgan med et veldig svakt skuddforsøk fra 16 meter.

32.min: Roddan med en meget god takling på Ceballos innenfor 16-meteren.

37.min: Teixeira får et strengt idømt gult kort for en felling ute ved sidelinja.

39.min: Ceballos får ballen umarkert inne i feltet, men skyter utenfor.

42.min: Ceballos med hjørnespark for Tottenham. Ender i et skudd fra langt hold som går like utenfor til ny corner.

45.min: En Spurs-spiller blir liggende nede når han får en klarering fra Lloyd Jones i magen.

Tottenham leder fortjent 1-0 etter en frustrerende førsteomgang for Liverpool. Gjestene fra London begynte best spillemessig, men Liverpool burde tatt ledelsen når Krisztian Adorjan misbrukte en enorm sjanse etter sju minutters spill. Etter en god Liverpool-periode tok Tottenham over kontrollen igjen, og tok ledelsen ved Ceballos. En scoring som nærmest må betegnes som et selvmål av Peter Gulacsi. Etter dette styrte gjestene begivenhetene ute på Anfields grønne gress, og Liverpool hadde bare noen få sporadiske angrep i annen halvdel av omgangen.

46.min: Liverpool-bytte i pause. Nacho inn for Adorjan.

46.min: Liverpool angriper mot The Kop i andre omgang. Peterson er flyttet over på venstre, Ibe inn i midten og Morgan ut på høyre.

50.min: Nacho lemper fremover, men Morgan når ikke frem. Tottenhams keeper er enkelt ute og plukker.

51.min 0-2 CEBALLOS: Bartram slår hardt inn i midten. Ceballos dukker opp mellom Liverpools midtstoppere og header knallhardt i mål fra fem meter.

52.min: McLaughlin med god blokkering på Ceballos forsøk.

53.min: Roddan pådrar seg frispark utenfor hjørnet av 16-meteren. Ceballos slår inn, men rett i klypene på Gulacsi.

55.min: Sama mister ballen på Tottenhams banehalvdel etter et frispark. Tottenham kontrer. Ballen spilles gjennom til Coulthirst, men avslutter utenfor.

58.min: Flott spill av Tottenham. Ballen spilles ut til siden. Coulthirst er først på innlegget, men utenfor.

59.min: Ballen legges inn i midten. Coulthirst vender opp og legger igjen. Bartram skyter håpløst utenfor.

60.min: Munns for Coulthirst.

62.min: Ceballos drar av Roddan og smeller til. Ballen havner i nettveggen.

65.min: Innlegg fra Tottenham på Liverpools høyre. Fri heading mot mål, men utenfor.

66.min: Brannagan for Teixeira.

69.min 1-2 MORGAN: Gjennomspill fra Nacho. Tottenhams keeper kommer ut utenfor 16-meterern, men Morgan runder keeper. Tottenham-spillere kommer tilbake og forsøker å stoppe spissen, men han dribler dem vekk og setter ballen i det åpne målet.

70.min: Peterson lurer offsidefellen og kommer litt skrått. Under press skyter han via tverrliggeren og over.

70.min: Nacho på vei igjennom, men avblåses for offside.

73.min: Langball frem. Peterson i offside.

74.min: Tottenhams keeper må ha behandling.

77.min: Ibe kommer ned til dødlinjen og legger skrått tilbake. Uheldigvis er ballen ute.

78.min: McLaughlin på raid. Legges ned. Får frispark. Nacho slår inn. Tottenham-spiller header over eget mål til corner.

79.min: Nacho tar corneren. Coady header et godt stykke over mål.

79.min: Coady blir liggende nede med krampe.

82.min: Bartram gjør akkurat nok til å forhindre Ibe i å komme gjennom.

83.min: Både Bartram og Ceballos ligger nede med krampe.

84.min: Ball for Bartram.

84.min: Michael-Percil for Ceballos.

86.min: McLaughlin rydder opp.

87.min 1-3 McEVOY: Liverpool mister ballen midt på egen banehalvdel. Pasning ut til høyre. McEvoy fyrer løs på første touch og setter ballen nede ved bortre stolpe.

89.min: Håpløs klarering av Tottenham, før Fryers header inn mot keeper. Morgan er påpasselig og fyrer løs like til side for mål.

90.min: Peterson avanserer. Skyter utenfor motsatt stolpe fra skrått hold.

90+1.min: Corner. Coady header via motspiller og over.

90+2.min: Ibe stoppes.

90+3.min: Coady er uenig i frispark i mot. Sparker bort ballen.

90+4.min: Liverpool-innlegg brytes.

90.+5-min: Benteleb skyter. Gulacsi redder.

Sluttrapport: Tottenham, den suverene ligaelderen i U21 Premier League, ble for sterke for Liverpool på Anfield.  Gjestene ledet 1-0 til pause og doblet ledelsen tidlig i 2.omgang. Kampen virket punktert, men Liverpool responderte bra. Innbytter Nacho hadde et meget positivt innhopp. Spanjolen spilte igjennom Adam Morgan til et flott reduseringsmål. Spissens førset scorign siden 7. desember. Alex Inglethorpes mannskap fikk blod på tann. Kristoffer Peetrson var nær utligning like etterpå. Svenskens avslutning gikk i oversiden av tverrligger. Liverpool hadde et visst overtok i et kvarter, før McEvoy scorer Tottenhams tredjemål i et 86. minutt etter at Liverpool mistet ballen på egen banehalvdel. Tottenham var totalt det beste laget og viste hvorfor de leder Elitegruppe, men Liverpool hadde øyeblikk i kampen hvor de vartet opp med fint spill.