Liverpool U21 - Wolves U21 3-2

Liverpool ledet 1-0 ved pause, men Wolves snudde først kampen etter halvtid før Liverpool sikret seieren med en sterk avslutning. Adorjan, Pelosi og Yesil scoret for Liverpool.

Liverpools lag: 1 Danny Ward, 2 Ryan McLaughlin,  3 Marc Pelosi, 4 Stephen Sama, 5 Conor Coady (kaptein), 6 Craig Roddan, 7 Adam Morgan (Jack Dunn 72), 8 Joao Teixeira, 9 Samed Yesil, 10 Krisztian Adorjan, 11 Daniel Pacheco
Reserver: 12 Henoc Mukendi, 13 Tyrrel Belford, 14 Jose Ignacio, 16 Jordan Lussey

1. min: Wolves åpner kampen best, og er nær ved å utnytte et løst tilbakespill fra Sama. Men Liverpool-keeper Ward rekker såvidt ballen i tide.

2.min: Ward må ta seg av et gjennomspill.

4.min: Pacheco forsøker seg fra langt hold. Utenfor.

Liverpool spiller i en 4-3-3-formasjon med Yesil på topp, Morgan til høyre og Pacheco til venstre. På midtbanen er Roddan den defensive spilleren, med Adorjan og Teixeira foran seg. Sama og kaptein Coady utgjør stopperparet.

11.min: Langt fremspill og en Wolves-spiller kommer alene mot Ward. Liverpool-keeperen er ute og forstyrrer såpass at Wolves-spilleren får et for hardt touch på ballen, og lærkula triller ut over dødlinja.

15.min: Småfikst spill av trioen Yesil, Teixeira og Pacheco, og sistnevnte kommer gjennom og tvinger frem en corner.

20.min: McLaughlin, som har vært aktiv på høyresiden, felles rett utenfor 16-meteren. Pacheco skrur frisparket forbi muren, men gjestenes keeper kaster seg og får slått ballen unna. Liverpool har nå tatt over banespillet, og har ballen mye i laget.

27.min: Wolves mister ballen og Teixeira kommer seg gjennom og får avsluttet. Keeper gir retur, som så blir ryddet unna rett foran en Liverpool-spiller.

31.min: Pacheco avslutter, og keeper gir retur. Morgan er frempå og setter ballen i stolpen, men blir avblåst for offside.

43.min: Pacheco skyter over fra distanse. Ballen blir tatt av den kraftige vinden på Melwood. Liverpool har hatt medvind i første omgang.

44.min: Gjennomspill til Yesil, som avslutter. Keeper kaster seg og slår til corner. Bra sjanse.

45.min: 1-0 ADORJAN. Liverpool tar ledelsen på overtid i første omgang. Yesil blir spilt fri rett foran mål, og skyter. Keeper gir retur, som Adorjan setter i mål. Wolves roper på offside, men scoringen godkjennes.

Wolves begynte kampen best i ufyselige spilleforhold på Melwood, hvor det regner og blåser kraftig. Liverpool har hatt medvind i første omgang, og har hatt ballen mye i laget uten å skape de helt store sjansene. Wolves har ligget med hele laget bak ballen, og vertene har slitt med å finne åpninger til gjennomspill.  Men de røde fikk til slutt hull på byllen like før pause. En scoring av Adorjan som flere mente burde ha vært annullert for offside. Yesil, Pacheco og McLaughlin er de spillene som har vært mest aktive for Liverpool i denne førsteomgangen.

2.omgang:

50.min: En corner fra Liverpool går over til bakre stolpe, hvor Adorjan står men setter skuddforsøket over.

52.min: Frispark til Liverpool, men Adorjan skyter langt over.

59.min: 1-1 COADY (selvmål). Wolves utligner da McAlinden presser Conor Coady til å sette et innlegg fra Liverpools høyre side i eget mål.

65.min: 1-2 WINNALL. Gjestene får straffe da en av deres spillere er igjennom og hindres såpass at dommer peker på ellevemetersmerket etter først å ha gitt fordel! Ward redder først skuddet fra Winnall, men kan ikke hindre at returen havner i nettet.

68.min: Stor sjanse for Liverpool da Adorjan kommer fram på venstresiden og skyter hardt og lavt, men keeper får slått til corner.

72.min: Jack Dunn inn for Adam Morgan.

74.min: Wolves kommer helt fri på høyresiden, får slått tilbake hvor Winnall er helt alene på 16 meter, men skuddet er løst rett på keeper. God muligheten for gjestene.

76.min: 2-2 PELOSI. Liverpool kombinerer fint sentalt på midtbanen og Pelosi, som er blitt flyttet fram fra sin backposisjon, vender opp og avslutter med et skudd som går under keeperen til Wolves.

78.min: Liverpool er plutselig tre mot en da McLaughlin fører framover på høyresiden, passer til Adorjan men avslutningen går via et forsvarsbein og til corner.

81.min: Pacheco drar seg innover i banen, men avslutningen går utenfor.

82.min: Wolves slår et farlig innlegg fra venstre, men går akkurat over hodet på spissen til ulvene.

83.min: Sama slår bort ballen til en spiller hos Wolves, men slipper med skrekken da avslutningen ikke gir tellende resultat.

84.min: Gjennomspill til Yesil, men Liverpools måltyv får ikke stokket beina.l

85.min: Pelosi avslutter med et hardt skudd, men via en forsvarer og til corner.

88.min: 3-2 YESIL.  Teixeira kommer seg fri ute på høyrekanten, slår inn foran mål hvor Samed Yesil avslutter i mål.

Totalt sett en fortjent seier for Liverpool, som alt i alt var det beste laget. Med vinden i ryggen tok riktignok Wolves over i første halvdel av 2.omgang og snudde da kampen. Hjemmelaget satte Marc Pelosi opp på midtbanen, samtidig som vindkastene ble noe mindre, og de røde fikk etter hvert kontroll igjen. Scoringer av Pelosi og Yesil sørget for nok en seier til U21-laget.