Liverpools trøye mot WBA

Et veldedig prosjekt støttet av sponsor Standard Chartered gjør at Liverpool vil spille med trøyer som den Lucas viser på bildet, i kampen mot West Bromwich på mandag.

Hovedsponsor Standard Chartered har stilt til disposisjon sin logo på Liverpools trøyer for å sette fokus på «Seing is Believing».

De røde vil benytte trøyene i TV-kampen på mandag kveld mot West Bromwich. Etter kampen vil de bli auksjonert bort til det gode formålet.

Liverpools ungdomsakademi har også arrangert en dag for barn og ungdom med nedsatt syn, hvor disse bl.a. fikk være med under kamper og øvelser hvor Liverpools profesjonelle spillere hadde bind for øynene.

- Det var veldig vanskelig, du kan forstå hva de unge må gå igjennom hver eneste dag, fortalte keeper Ryan Fulton til Liverpoolfc.com. – Min partner lo hele tiden – det er hyggelig at det får deg til å smile. Det er viktig.

- Vi er mye involvert med Seing is Believing for Standard Chartered, sier direktør Frank McParland på akademiet. – De gjør en utrolig jobb over hele verden med dette prosjektet. Vi er veldig glade for å kunne støtte det.