Lørdag feirer vi Shankly!

Bli med på Scotsman i Oslo for å feire Bill Shankly 100. fødselsdag lørdag. Vi får besøk at en av hans mest innflytelsesrike spillere, Ian St John (bildet), og hans barnebarn Karen Gill. Ragnhild Lund Ansnes forteller om utgivelsen av Shanklys selvbiografi på norsk.

Supporterklubbens «Bill Shankly Weekend» starter i Stavanger fredag sammen med Liverbirdsklubbens julebord. Billettsalget der er nå stengt.

Lørdag går turen til Scotsman i Oslo hvor Ian St John forteller om hvorfor Bill Shankly klarte å gjøre Liverpool FC om til den klubben vi er i dag.

Shanklys barnebarn, Karen Gill, forteller eksklusivt om familien Shankly og hvordan det var å ha Shanks til bestefar.

Ragnhild Lund Ansnes forteller om utgivelsen av «My Story» til norsk og hvorfor Shankly måte å lese klubben og spillerne på fortsatt står seg så godt.

Programmet
OBS: Kl 18-19: Supporterklubbens jentekampanje ruller videre. Vi møtes kl 18 til sosialt felleskap og oppsummering og innspill fra Ragnhild og Synøve. Karen blir også med.

Kl 19.00: Dørene åpnes
Kl 19.30: Programmet starter
Kl 22ish: Slutt

Påmelding
Pris for medlemmer i LFCSCN er kr 150,-/ikke medlemmer kr 200,-
Påmelding: klikk her og velg antall billetter og betal online.
Det er 18 års aldersgrense.

KopShop kommer også til å være til stede med gode juletilbud.

Utlodning av en eksklusiv drakt på inngangsbilletten. Husk og kjøp billett på forhånd. Kun de med forhåndskjøpt billett er med i trekningen!

Vel møtt til en magisk Shankly-aften med to av de personene som stod ham nærmest!