Lucas har signert ny langtidskontrakt

Liverpool FC melder at Lucas Leiva har signert en ny langtidskontrakt med klubben.

Brasilianeren satte navnetrekket sitt på en ny kontrakt på Melwood i ettermiddag. Den gamle avtalen ville ha løpt ut sommeren 2015.

- Dette er enda en langtidskontrakt som jeg har signert, men jeg har samme følelsen nå som da jeg kom til klubben. Jeg er virkelig henrykt over å ha muligheten til å spille for denne klubben. Det er her jeg mener jeg hører hjemme, og hvor jeg ønsker å bli værende. Så jeg er veldig glad, og ser frem til noen år til her, sier Lucas til Liverpoolfc.com.

- Det var en lett avgjørelse å ta, på grunn av den lange perioden av min karriere jeg har tilbrakt her. Jeg ønsker å gi mine beste år til denne klubben. Det var ingen vanskelig avgjørelse å ta, og jeg ser frem til hva som forhåpentligvis blir en del år med mye suksess, legger 26-åringen til.

Lucas kom til Liverpool fra Gremio sommeren 2007. Han har så langt spilt 208 førstelagskamper for klubben, og gjort seks mål.

- Dette er fantastisk. Lucas har vært en så god tjener for klubben. Han har i løpet av denne perioden vært gjennom to alvorlige skader, og har lagt ned så mye innsats for å komme tilbake. Klubben har støttet han gjennom denne perioden, uttaler administrerende direktør Ian Ayre.

- Han blir bare bedre og bedre. Vi sa det både sist sommer og i januar, at vi ønsker å beholde våre beste og mest rutinerte spillere, og dette er et nytt godt eksempel på det.

- Manageren har flere ganger uttalt at det i tillegg til å ha en god ung tropp er viktig at vi har rutine og folk med karakterstyrke. En type som Lucas passer den beskrivelsen. Han vil si at han fortsatt er veldig ung, men i fotballsammeheng er han rutinert og en viktig del av laget, avslutter Ayre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.