Luis Alberto håper på mer spilletid

Luis Alberto har fått begrenset med spilletid etter overgangen fra Sevilla. Nå håper spanjolen at han kan figurere mer regelmessig for førstelaget fremover.

Seks kamper står 21 åringen bokført med så langt. Fem av disse er imidlertid innhopp fra benken.

- Jeg har jobbet her i noen måneder nå, og har lært ganske mye. Jeg kommer til å vente på min sjanse, som jeg håper kommer snart, sier Liverpools nummer 6 til klubbens offisielle nettside.

- Jeg har oppdaget at fotballen er raskere og mer fysisk krevende her. Du må være i en bedre fysisk forfatning. Jeg har blitt bedre på flere områder. Fysikken min er bedre, og jeg er tyngre nå. Dette er detaljer som fører til at jeg er bedre forberedt.

- Mange av mine lagkamerater jobber godt, så jeg må vente på at manageren får tillit til meg, og så må jeg betale tilbake for den tilliten ute på banen.

- Jeg hadde likt å spille mer. Jeg venter på mine sjanser. Jeg er fornøyd med mine prestasjoner så langt, selv om sannheten er at jeg må spille mer, noe jeg altså håper å gjøre.

Spanjolens høydepunkt så langt i Liverpool-karrieren er utvilsomt hat-tricket han gjorde da reservelaget slo Sunderland 5-2 i september.

- Det er givende å score mål. Jeg håper jeg kan gjøre det for førstelaget også. Jeg er ganske avslappet, og håper at alt vil gå bra.

Luis Alberto kom inn fra benken sent i andre omgang i forrige hjemmekamp mot West Bromwich. Nå håper han å få spilletid mot Fulham også.

- Vi kan ikke undervurdere noe Premier League-lag. Fulham har noen gode spillere, og kan score fra dødballer når det skal være. Det er synd det ikke er slik som dette i Spania. Der er det mange lag som kun kjemper om fjerde- og femteplassen. Det opplevde jeg selv med Sevilla i to år. Her er ligaen mye mer interessant, og supporterne må like dette ganske godt. La oss se om vi kan avslutte sesongen i toppen av tabellen.