Lykkelig i Liverpool

Daniel Sturridge forteller at han er lykkelig i klubben. Angriperen sier at han er kritisk til seg selv, og alltid ønsker å forbedre seg.

På lørdag lobbet han inn sitt tiende mål for sesongen, og sitt 21. mål på 27 kamper siden overgangen fra Chelsea i januar.

- Jeg vil ikke bli komfortabel. Jeg blir ukomfortabel når jeg er komfortabel. Jeg hater selvtilfredshet, og er ikke fornøyd med å ha gode tall. Jeg er ikke fornøyd når jeg vet det er mer å utrette, sier han i et intervju med SI.com.

 

- Jeg er veldig kritisk til meg selv, så jeg vil se på kampen og tenke "jeg gjorde det ikke veldig bra der". Min far er lik. Han er min største fan og kritiker, så han vil se videoer og plukke på ting - noe som irriterer meg om jeg skal være ærlig, men jeg må ta det med meg så jeg kan bli en bedre spiller.

 

- Jeg kommer fra en familie som er gal etter fotball, og onklene mine er like, så det er alltid råd og tips tilgjengelig. Da jeg var barn scoret jeg alltid et mål eller flere. Det ville aldri være færre mål enn kamper. Det er så klart ikke det samme for et førstelag i en stor kamp. Det er langt vanskeligere, men det er målet mitt å komme så nær som mulig. Jeg vet hva jeg kan gjøre, og jeg må sørge for at jeg presser meg så hardt som jeg kan.

 

24-åringen er takknemlig ovenfor klubben og manager Brendan Rodgers.

 

- Jeg føler meg så lykkelig her. Jeg føler meg hjemme, for klubben har vært så god med meg. Jeg vil gjøre alt på banen for dem, fordi de har gitt meg en platform for å spille mitt naturlige spill, og bare kose meg igjen.