Man Utd U21 - Liverpool U21 2-4

Solid seier av reservelaget, der Fabio Borini imponerte med to flotte mål. Jordon Ibe og Adam Morgan kom også på scoringslisten. Både Borini og Martin Kelly fikk 90 minutter på banen.

Fabio Borini og Martin Kelly, som kaptein for anledningen, er blant de som starter kampen for Liverpool.

Liverpools lag:
Ward, McLaughlin, Maguire, Jones, Kelly (c), Rossiter, Morgan (Lussey 74), Roddan, Borini, Dunn (Brannagan 86), Ibe
Reserver: Sokolik, Mersin, Peterson

Manchester United stiller følgende lag:
Amos, Verela, Thorpe, M.Keane, Vermijl, Cole, Ekangamene (Blackett 46), Petrucci, Lingard, Januzaj, Henriquez (Lawrence 59)
Reserver: Gollini, Rothwell, Grimshaw

1.min: Vertene tar avspark.

2.min. Man Utd får kampens første corner, til store protester fra Adam Morgan.

4.min: McLaughlin feller Januzaj ute ved sidelinja, midt inne på Liverpools banehalvdel.

5.min: McLaughlin må gi en corner. Vertene har begynt kampen best.

5.min: Lingard skyter utenfor fra drøye 20 meters hold.

7.min: Ibe får en for hard touch, og ballen triller over dødlinja i Liverpools første forsøk fremover på banen.

7.min: 1-0 COLE. Ballen legges 45 grader ut i feltet, og Larnell Cole får to forsøk på å sette ballen i mål. Først reddder Maguire på målstreken, men returen går via ham og i mål.

8.min: Borini kommer fri, men Amos gjør en god redning på italienerens skudd i retning langhjørnet.

8.min: Borini får nesten pirket ballen i mål fra corneren, men Amos redder.

10.min: 1-1 IBE. Ibe spiller vegg med Borini, drar seg fri og setter ballen rolig lavt forbi Amos og i hjørnet.

12.min: Morgan er nær ved å finne Borini med et gjennomspill. Liverpool har tatt over føringen i kampen etter vertenes 1-0 mål.

14.min: Ibe kommer til dødlinja og legger 45 grader ut i feltet, men ingen Liverpool-spillere når ballen.

14.min: Petrucci med et svakt langskudd som Ward ikke har noen problemer med.

16.min: Jack Dunn kommer alene med Amos og smeller ballen i tverrliggeren. Der burde Liverpool tatt ledelsen!

18.min: 1-2 MORGAN. Adam Morgan utnytter en forsvarstabbe, og skyter lavt i lengste hjørne. Flott scoring av Morgan.

19.min: Dunn felles utenfor vertenes 16 meter, 25 meter fra mål.

19.min: 1-3 BORINI. Fabio Borini skyter frisparket rett i mål. Ballen dupper ned bak Amos, midt i mål!

22.min: Dunn med et skuddforsøk som ikke er alt for hardt, men Amos må slippe ballen før han plukker den opp igjen.

25.min: McLaughlin skaffer Liverpool et frispark godt inne på Manchester Uniteds banehalvdel.

26.min: Ibe felles midt inne på vertenes banehalvdel.

27.min: Roddan med et bra forsøk fra distanse. Ballen skrur feil vei og går like utenfor krysset.

28.min: Henriquez setter opp farten, men Rossiter jobber godt defensivt og får slått til en corner som vertene ikke får noe ut av.

29.min: Maguire får gult kort for en grov felling av Januzaj.

33.min: Petrucci med et håpløst langskudd, som går himmelhøyt over.

35.min: 2-3 LINGARD. Vertene kombinerer seg flott gjennom Liverpool-forsvaret, og Jesse Lingard setter ballen lavt i hjørnet.

36.min: Morgan med en sen takling på Januzaj. Frispark for vertene nede ved cornerflagget.

37.min: Thorpe header frisparket i nettveggen fra god posisjon på bakre stolpe.

39.min: Borini går på et fantastisk raid, utfordrer tre forsvarere alene og får skutt fra kloss hold. Amos får reddet til corner.

40.min: Rossiter med et knallhardt langskudd, som går via en United-spiller og til corner.

43.min: Dunn blir litt for ivrig og avslutter fra skrått hold i stedet for å se etter lagkamerater i feltet.

45.min: Ekangamene er nede med en skade.

Liverpool leder 3-2 ved pause, etter en fartsfylt og underholdende førsteomgang i Salford. Jordon Ibe, Adam Morgan og Fabio Borini med Liverpools mål. Vertene tok føringen i kampen fra start av, og dominerte kampen fullstendig frem til de tok ledelsen. Det fikk virkelig Liverpool til å våkne, og gjestene gjorde tre flotte mål på kort tid. Jack Dunn burde også scoret i denne perioden. Vertene kom litt mer inn i kampen igjen mot slutten av omgangen, og reduserte ved Lingard. Fremover på banen har Borini, Morgan og Ibe vært veldig positive, Rossiter har gjort en god jobb på midtbanen,  mens det er mer rufsete i de bakre rekker. Liverpool-forsvaret har hatt store problemer med å stoppe Januzaj, som har vært virkelig god for United.

46.min: Vertene har gjort et bytte i pausen. Skadede Ekangamene ut, Blackett inn.

49.min: Martin Kelly lager et litt klønete frispark like utenfor hjørnet av 16 meteren.

50.min: Rossiter får headet frisparket unna.

52.min: Jones får slått unna et innlegg fra innbytter Blackett.

53.min: United må ta en kort corner opp igjen.

56.min: Blackett skaffer vertene enda en corner.

56.min: Kelly blokkerer et hardt skudd fra distanse med kroppen, mens Ward slenger seg i full lengde.

57.min: Kelly må gi corner når Januzaj tråkler seg frem.

58.min: Roddan mister ballen i farlig posisjon på vei fremover, men heldigvis får forsvaret ryddet opp.

59.min:  Lawrence kommer inn for Henriguez.

61.min: McLaughlin fikk seg en smell i et sammenstøt med Lawrence, og må ha behandling. United-spilleren landet på høyrebackens venstre ankel.

64.min: Borini setter ballen i mål etter en flott frispilling fra Ibe, men italieneren er marginalt i offside og scoringen underkjennes.

64.min: Dunn med et forsøk høyt over.

68.min: Januzaj med en skummel corner inn i feltet.

71.min: Ny corner for vertene.

71.min: Morgan får tilsnakk for å ha sparket ballen vekk etter at dommeren har blåst frispark til United utenfor hjørnet av 16 meteren.

72.min: Liverpool får med nød og neppe klarert frisparket.

73.min: United presser hardt nå. McLaughlin må gi en ny corner. Cole skyter over på volley fra hjørnesparket.

74.min: Liverpool bytter. Lussey inn for Morgan.

76.min: Lawrence header like utenfor etter godt forarbeid av Januzaj.

80.min: 2-4 BORINI. Fabio Borini er våken, fanger opp et løst tilbakespill, runder keeper og scorer fra svært skrått hold.

86.min: Brannagan kommer inn for Dunn.

89.min: Januzaj forsøker å skru ballen i hjørnet, men skuddet går via et Liverpool-bein og til corner.

90.min: 3 minutter er lagt til

Solid seier av reservelaget i Salford, der Fabio Borini imponerte med to flotte mål. Jordon Ibe og Adam Morgan kom også på scoringslisten. Både Borini og Martin Kelly fikk 90 minutter på banen. Andre omgang ble langt tammere enn den første. Liverpool la seg dypere i banen, tok atskillig mindre risiko fremover og lot vertene dominere banespillet. Ti minutter før slutt fanget en god Fabio Borini opp et løst tilbakespill og punkterte kampen.