Marsh om landslagsuken

Mike Marsh forteller om hva som har blitt gjort under landslagsuken. Spillerne fikk fri noen dager, U21- og U18-spillere har trent på Melwood og det har blitt avholdt five-a-side-turnering.

Under en landslaguke er det få førstelagsspillere igjen på Melwood. Mike Marsh forteller at de da har hentet opp spillere fra U21 og U18, samt arrangert en five-a-side-turnering for spillerne som ikke var på landslagsoppdrag.

- Noen av oss har hatt en pause. Vi hadde ingen kamp forrige helg, så noen hadde mulighet til å reise av gårde og se en kamp eller reise hjem for å besøke venner og familie, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Selv ble jeg hjemme. Jeg hadde planlagt en tur til Lake District, men ombestemte meg på grunn av været. Jeg ble hjemme og så fotball på tv.

- Vi har tatt opp spillere fra akademiet. Spillere fra U18 og U21 har kommet opp for å få en stor nok gruppe å jobbe med. Det har vært fint å se de yngre spillerne på ulike dager, og det var en god mulighet til å se hvordan de utvikler seg.

- Vi har hatt en five-a-side-turnering – scousere, latinere, resten av verden og England. Det var litt livlig, en eller to omdiskuterte dommeravgjørelser som fremdeles debateres.

- Det var fint å se hvor konkurransepreget spillerne er, og det var en god turnering. Latinerne vant til slutt, men Carra vil hevde at det var etter litt juks fra dommeren. Det er en turnering vi har av og til, og det er det mest alvorlige som skjer på trening i løpet av en sesong.

Jordan Henderson, Jonjo Shelvey, Raheem Sterling, Andre Wisdom og utlånte Jack Robinson har vært opptatt med spill for England U21. Til sommeren venter U21-EM.

- Med den opplæringen de har fått på The Academy og Melwood har de gjort seg bemerket for England U21. Alle har gjort det meget bra.

- Det er fint å være involvert i slike turneringer. Det vil gi dem ytterligere erfaring. Når de kommer tilbake, vil det de har lært forhåpentligvis være til nytte for klubben.

Liverpool møter Aston Villa borte til helgen. I forrige ligarunde ble det 1-3-tap mot Southampton.

- Den var vanskelig å svelge. Jeg synes vi ble grundig slått. Vi spilte ikke bra den dagen. Vi har hatt lang tid til å komme over den.

- Heldigvis har mange av spillerne vært borte og hatt sjansen til å lade batteriene med landslagene. Å være i et annet miljø kan ha vært bra for dem.