Martinez er oppmerksom på Henderson

Everton-manager Roberto Martinez trekker frem Jordan Henderson som en viktig brikke for Liverpool foran morgendagens Merseyside-derby.

- Suarez og Sturridge har gjort det alle forventet at de skulle gjøre. De er i god form, og er en trussel foran mål, sier Martinez til Liverpool Daily Post.

- Men Liverpool spiller veldig bra, og det vil være en stor tabbe av oss å bare konsentrere oss om de to spissene, for det vil gjøre det veldig enkelt for andre spillere, legger han til.

- Steven Gerrard kan alltid påvirke ting, men jeg synes Henderson spiller sin beste fotball etter at han kom til Liverpool. Han utgjør en mye større trussel med den taktiske fleksibiliteten han gir dem. Så det vil være en stor tabbe av oss å bare konsentrere oss om de to spissene.

- Suarez er en spiller du fort mister av syne dersom du mister konsentrasjonen. Han er magisk, og kan produsere noe ut av ingenting. Det finnes ikke mange slike spillere. Han er enestående på det han gjør. Det er kun et fåtall spillere som kan skape en målsjanse ut av ingenting. Du må ha fokus på en slik spiller, det er klart.

- Men det samme gjelder om vi ikke klarer å stoppe ballene fra midtbanen eller ikke opptrer bra som lag. Det handler ikke bare om en spiller, for Liverpool er et topplag som kan skape trøbbel for oss.