McLaughlin ser frem til U21-kamp på Anfield

Liverpool U21 møter lederlaget Tottenham U21 på Anfield mandag. Høyrebacken Ryan McLaughlin ser frem til toppmøtet i Elitegruppen. 18-åringen trives med offensivt backspill.

Liverpool U21 møter Tottenham U21 på Anfield mandag. Avspark er kl 15.00 skandinavisk tid.
- Det kommer ikke til å bli fullsatt, men The Kop er der. Det blir fortsatt den samme følelsen når du spiller. Spesielt dersom vi vinner, det blir fantastisk, sier Ryan McLaughlin til LFC TV.

- Det å spille på førstelagets bane gir deg en ekstra drivkraft til å spille på førstelaget.

Liverpool U21 spiller i Elitegruppen der Englands beste U21-lag deltar. Tottenham har hittil vært meget suverene i avdelingen.
- Vi er i Elitegruppen, så hver kamp blir vanskelig. Alle lagene som er i Elitegruppen gjorde det meget bra i ligaen før jul.

- Det har vært store kamper hele tiden, og vi møter gode spillere. Vi har gjort det ok hittil, og det kommer til å bli en stor test mot Tottenham på Anfield.

- Det gir en ekstra drivkraft å spille på Anfield fordi vi ikke har gjort det tidligere denne sesongen. Det kommer til å bli stort for oss. Vi kan ikke vente på det.

Ryan McLaughlin var med førstelaget på preseason-tur til Nord-Amerika i fjor sommer. Nå har han etablert seg på høyrebacken på U21-laget, som nå ledes av Alex Inglethorpe.

- Måten førstelagets backer går fremover på hjelper meg og Brad Smith, før han ble skadet. Vi liker virkelig å gå i angrep.

- Alex og Rodolfo er faktisk ganske like. De ønsker at ballen skal spilles. Alex ble hentet inn av Brendan, og han har samme filosofi.

- Det er flott å jobbe med Alex. Hvis du har noen svakheter, vil han forsøke å forbedre dem for deg.

- Det har gått bra denne sesongen. Jeg er ikke fornøyd med skadene jeg har hatt denne sesongen, men jeg er tilbake nå. Jeg spilte 60 minutter mot West Ham og 90 mot Wolverhampton. Forhåpentligvis er jeg frisk resten av sesongen. Jeg skal forsøke å fortsette å spille bra og se hvor det fører meg.

Liverpool U21-Tottenham U21 vises direkte på LFC TV og LFC TV Online.