McLaughlin spent foran sesongåpningen

Liverpool U21 sesongåpner mot Southampton i ettermiddag. Høyreback Ryan McLaughlin håper på en god start på sesongen.

Dagens kamp mot Southampton spilles på akademiet i Kirkby.

- Det blir fint å komme tilbake og spille på akademiet, for vi har ikke gjort det på en stund, sier McLaughlin til Liverpoolfc.com.

- Southampton har et godt lag, så det blir en god test for oss i denne første kampen. Forhåpentligvis får vi en god start, der vi spiller bra og bygger videre på det. Selv håper jeg å spille bra, slik at jeg kan imponere førstelagsmanageren med mine prestasjoner, fortsetter den unge forsvareren.

- Vi har et ungt lag, men vi har selvtilliten i orden foran den nye sesongen. Sommeroppkjøringen har vært god. Etter bare to uker med sommerferie lengtet jeg etter å spille fotball igjen. Vi er godt forberedt etter preseason, så nå er vi klare til å starte sesongen. Og forhåpentligvis får vi en god start.

- På akademiet har vi som mål å få trene en del på Melwood, og kanskje også få trene der på heltid og bli med i førstelagstroppen til noen av deres kamper. Forhåpentligvis kan vi spille bra og få sjansen til det.

- Klarer vi å gjøre det bra i ligaen vil vi få spille sluttspill mot bedre motstandere, noe som kan bidra til at folk blir oppmerksomme på deg, for det er mange som ser disse kampene. Du ønsker selvsagt å spille i de største kampene. Kampene som tiltrekker seg mest publikum. Du ønsker å komme til sluttspillet og spille bra i den type kamper, avslutter McLaughlin.