McParland spent foran kveldens kamp

Akademidirektør Frank McParland håper at Liverpools juniorlag klarer brasene mot Inter i kveldens avgjørende kamp i NextGen Series.

Liverpool må vinne kveldens kamp mot de regjerende mestrene på Langtree Park i St Helens om det skal bli fortsatt spill i turneringen.

- Dersom vi vinner, vil vi være videre som et av de best plasserte treerlagene, og det er vår målsetting, sier McParland til Liverpool Echo.

- Vi har vunnet begge våre to hjemmekamper så langt i turneringen, og guttene har likt seg på Langtree Park. Forhåpentligvis klarer vi tre hjemmeseire på rad, fortsetter han.

- Vi tapte 3-2 for Inter i bortekampen i september, men de stilte med spillere som var mye eldre og fysisk sterkere enn våre gutter. Vi stilte med et veldig ungt lag fordi det var dagen før Europa League-kampen mot Young Boys, hvor spillere som Suso, Andre Wisdom, Adam Morgan og Conor Coady var med i førstelagstroppen.

- Vi kommer til å stille med et sterkt lag i kveldens kamp, og det behøves ettersom Inter vant turneringen i fjor og har noen fantastiske unge spillere i sine rekker. Det blir en tøff kamp, men en flott test for våre gutter.

Liverpool må klare seg uten Adam Morgan, som er på låneopphold i Rotherham. I hans fravær vil Samed Yesil starte på topp for Alex Inglethorpes mannskap i kveld.

- Vi kommer til å savne Adam, men den personlige utviklingen til spilleren er det viktigste, ikke det å vinne denne ene kampen, slår McParland fast.

- Utlånet av Adam gjør at vi er litt tynt besatt i angrepet, men låneoppholdet er en flott mulighet for Adam til å ta karrieren ett steg videre, og det er noe vi må prioritere.

- Vi har en rekke gode spillere i klubben, og utlånet av Adam gir andre muligheten. Inter på hjemmebane er den type kamper du ønsker å spille i.

Avspark på Langtree Park er klokken 20.00 skandinavisk tid i kveld, og kampen blir vist direkte på LFC TV.