Med beina på bakken

Juniortrener hos Sunderland, Kevin Ball, forklarer hvorfor Jordan Henderson ikke kommer til å ta av selv om han nå er i ferd med få frem hele sitt store potensial.

Moren til Jordan Henderson er lærer i kroppsøving, noe som kanskje har bidratt til at sønnen er en type som virker å kunne løpe hele dagen. I Sunderland er man uansett ikke overrasket over at deres tidligere spiller nå imponerer for Liverpool.

- Jordan har ikke bare hatt en god oppvekst som gutt, men han var alltid villig til å lære, forklarer Kevin Ball til Daily Express. Ball arbeider i junioravdelingen til Sunderland, og noen vil huske ham som midlertidig manager i klubben en tid tilbake.

- Hvis en av trenerne her noen gang fortalte ham at han skulle arbeide med noe, da ville han gjøre det. I en slik grad at vi at og til måtte be ham om å bremse.

Jordan skal spesielt ha imponert for juniorlaget til Sunderland da de avanserte til semifinale i den nasjonale cupen, og hvor han bl.a. scoret et vakkert mål mot Manchester City.

- Jeg snakket med en av trenerne som hadde sett Jordan spille og jeg hvisket, «han vil spille for England en dag», og han var enig, fortsetter Ball.

- Det var noe med ham. Han hadde et utrolig talent, men det var blandet med en slik herlig innstilling og fornuftig personlighet.

- Jeg har holdt kontakten hele tiden frem til i dag og det er ingen ting som har forandret Jordan. Han er den han alltid har vært, noe han kan takke sine foreldre, sin familie og venner for.

- Han har hatt noen vanskelige perioder hos Liverpool, men typisk nok for Jordan har han bare kjempet seg gjennom det. Han gjorde alltid det hos Sunderland, og det er nøyaktig det samme på Anfield.

- Han var glimrende mot Tottenham og folk begynner nå å se at han har mer enn bare en god motor, han har teknikk, han er en glimrende pasningspiller og han hater å tape.

- Jordan er en fighter som alltid vil ha beina på bakken, og han reiste herfra med de beste ønsker fra alle.