Melgarejo vil koste £7M

Lorenzo Megarejo vil koste LFC £7M ved permanent avtale. Fortsatt interesse for Kyriakos Papadopoulos. Jay Spearing forventet å ta en avgjørelse om sin fremtid.

Det synes klart at kun arbeidstillatelse kan stoppe en avtale om å sikre seg Lorenzo Megarejo på en sesongs lån. Flankespilleren kommer fra Benfica, hvor han har blitt omskolert fra å være ving til å spille back på venstrekanten. På Anfield forventes han eventuelt å gi Jose Enrique kamp på venstresiden av forsvaret.

Dersom arbeidstillatelse går i orden for spilleren fra Paraguay, vil kontrakten ifølge Liverpool Echo innbefatte en klausul som gjør at de røde kan sikre seg spilleren for £7M ved kommende sesongs utløp om de skulle ønske det.

Echo skriver for øvrig at det fortsatt er interesse for midtstopperen Kyriakos Papadopoulos hos Schalke. Den 21-årige midtstopperen har vært ute med kneskade siden november men nærmer seg nå full trening igjen. Avisen hevder at rapporter om at klubbene skal ha blitt enige om en overgangssum ikke stemmer og at partene fortsatt står et stykke i fra hverandre i så måte.

Jay Spearing er forventet å ta en endelig avgjørelse om en mulig overgang til Blackburn denne uka. Liverpool og Blackburn har blitt enige om en overgang verdt £1,75M for scouseren, men Spearing har vegret seg for å takke ja. Midtbanespilleren virker mer interessert i en permanent overgang til Bolton, hvor han spilte på lån forrige sesong, men Bolton har så langt ikke vært villig til å matche budet fra Blackburn.