Midtstopper ute for Hull

Steve Bruce hos Hull forventer at Paul McShane vil være ute i et par uker med en hamstringskade. Toppscorer Robbie Brady er en annen som bekymrer manageren.

Den duellsterke midtstopperen Paul McShane måtte forlate banen etter om lag en time i hjemmekampen mot Crystal Palace på lørdag.

- Paul har dessverre fått en hamstringskade, bekrefter Steve Bruce overfor hjemmesiden til Hull City. Hull er Liverpools neste motstander førstkommende søndag.

- Det er noe som bekymrer. Jeg synes Paul var vår klart beste spiller på lørdag, men han har nå fått en skade som jeg vil tro utelukker ham de neste par ukene.

- Han ser ikke bra ut, fortsetter Bruce om sin toppscorer Robbie Brady, som ble igjen i garderoben i pausen mot Palace.

- Han har slitt med dette i fire uker nå, fortsetter manageren om spilleren som tidligere i sesongen hadde en brokkoperasjon. – Jeg kan bare gå ut fra det jeg ser på trening og han gjorde det bra der slik at jeg satte ham opp på laget. Noe var likevel ikke som det skulle med ham.

- Jeg tror at Robbie er i orden fysisk og han sier selv at han føler seg fin, men han må komme seg over denne skaden som er den første han har hatt.

- Det er synd siden han startet sesongen glimrende. Nå føler han litt synd på seg selv, men vi kommer til å sørge for at han kommer tilbake og spiller slik han kan være i stand til.