Mignolet får sjansen

Simon Mignolet vil få en sjanse til å vise seg frem på det belgiske landslaget i de kommende privatlandskampene mot Colombia og Japan.

Chelsea-målvakten (utlånt til Atletico Madrid) Thibaut Courtois er landslagssjef Marc Wilmots førstevalg mellom stengene, men Mignolet vil nå få en sjanse til å vise hva han er god for mot Colombia og Japan siden Courtois fikk en vridning i ankelen på trening mandag og ikke vil spille disse kampene.

- Simon har en utmerket innstilling, noe han har vist de siste månedene. Han fortjener denne sjansen. Thibaut Courtois vil fortsatt være førstevalget, men dersom han blir skadet ønsker jeg å sørge for at vi har en utmerket back-up, sier Wilmots.

Mignolet debuterte for Belgias A-landslag mot Østerrike i mars 2011, og står bokført med 13 landskamper.

- Jeg er glad for at jeg får sjansen til å spille. Jeg vil forsøke å gjøre mitt beste og vise hva jeg er kapabel til på landslaget, uttaler Mignolet til RTBF.

- Nå som manageren gir meg sjansen, er det minste jeg kan gjøre å betale ham tilbake med to gode kamper. Det eneste jeg kan gjøre er å jobbe hardt i min klubb og med landslaget, og vise hva jeg er i stand til, legger Liverpool-målvakten til.

- Forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra, og vise meg frem i disse to kampene. Det er alltid hyggelig å slutte seg til landslaget etter en flott seier hvor vi holdt buret rent, avslutter Mignolet.