Mignolet lar seg ikke påvirke av tabbe

Simon Mignolet er fast bestemt på å slå raskt tilbake etter en mindre vellykket opptreden mot Manchester City. Sisteskansen må ta sin del av skylden for hjemmelagets seiersmål.

Simon Mignolet klarte bare å bokse ballen i eget mål på Alvaro Negredos avslutning.
- Det er dessverre noe av det som kan skje når du er keeper. Ethvert baklengsmål er en skuffelse, sier Simon Mignolet til Press Association.

- Jeg skulle trolig ha gjort det bedre i den situasjonen. Jeg har gjort lignende tidligere som keeper, men du må ta det til deg og se fremover til neste kamp.

- Det var et ubeleilig tidspunkt for oss, rett før pause. Det ga dem et løft, mens vi gikk til pause med å ligge under. I andre omgang hevet vi hodet og forsøkte å skape så mange sjanser som mulig.

- Du både vinner med 11 og taper med 11, men personene på benken er også med. Vi ønsker ikke å finne unnskyldninger. Det er lagets prestasjon som teller, men vi kan ta med oss mye selvtillit fra denne kampen.

- Jeg synes vi spilte bra og skapte mange sjanser Uheldigvis ble det tap istedenfor tre poeng. Jeg synes vi hadde nok sjanser til å vinne kampen.