Mignolet takker for støtten

Simon Mignolet fikk en rolig dag og holdt buret rent i Preston. Keeperen takker nå de rundt ham på Melwood for den hjelpen han har fått under starten av sin karriere i Liverpool.

- Jeg ville gjerne takke alle guttene i garderoben og hele trenerstaben for måten de har behandlet meg på siden jeg kom hit, fortalte Mignolet til LFC TV etter 4-0 og en rolig dag for keeperen i solskinnet i Preston.

- Det hele har skjedd temmelig raskt, men jeg har kunnet tilpasse meg virkelig bra. Jeg har følt meg velkommen fra dag en. Nå har jeg en utenlandstur å se fram til og som jeg gleder meg til å være en del av.

- I dag spilte vi for fullsatte tribuner. Det gjør det alltid lettere, spesielt hvis du spiller foran våre egne supportere slik tilfellet var i 1.omgang. Nå ser jeg bare fram til neste kamp.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått spilt min første kamp, hvor buret ble holdt rent og vi fikk et godt resultat. Når du spiller mot et lag som Preston håper du å kunne dominere og score mål, og det var hva vi gjorde.

- Jeg må nå sørge for å trene hardt og gjøre det bra i de kampene jeg spiller. Det som skjer under sesongen og i ligaen kommer senere, nå fokuserer jeg bare på å komme i form.