Moses ble byttet ut

Victor Moses spilte halvannen omgang for Nigeria. Conor Coady med 90 minutter for Sheffield United.

Victor Moses ble byttet ut etter 67 minutters spill da Nigeria vant den første playoff-kampen mot Etiopia 2-1 på bortebane i dag. Det var vertene som tok ledelsen i Addis Abeba like før timen var spilt. Nigeria utlignet til 1-1 like etter at Moses hadde forlatt banen, og gjestene sikret seg seieren på et straffespark på overtid, og er dermed på god vei mot VM i Brasil. Returkampen spilles den 16.november.

Utlånte Conor Coady spilte hele kampen da Sheffield United tapte 3-2 borte mot Coventry i League One i ettermiddag. Den utlånte Liverpool-spilleren var litt for sent oppe i markering ved Coventrys andre mål, og da vertene gikk opp til 3-0 fire minutter ut i andre omgang trodde de fleste at kampen var avgjort. To scoringer av Lyle Taylor brakte imidlertid spenning i kampen igjen mot slutten. Coady misbrukte en stor mulighet da han headet over fra kloss hold på stillingen 3-1.