Møt opp på Hamar søndag

Hvis du bor i Hamar-området så les mer her hvordan du kan støtte kreftsaken samtidig som du ser kampen mot Tottenham sammen med likesinnede.

RedHeds Hamar, Liverpools supporterklubb i Hamar og omegn, arrangerer den 10. mars kl. 16 sin første Veldedighetskamp. På kampen Liverpool - Tottenham ønsker vi å samle inn så mye penger som mulig til Kreftforeningen på Hamar. RedHeds Hamar bidrar med 50,- kroner for hver supporter som kommer på Hamar Sports Bar for å se kampen. I tillegg har vi en signert Jamie Carragher-trøye fra hans kamp nr. 700 som vi ønsker å auksjonere bort.

Vi har allerede flere bedrifter på lag med oss som betyr i praksis at for hver supporter som kommer ned trappene på Hamar Sports Bar søndag den 10. mars kl. 16 betyr det 300 kr. direkte til Kreftforeningen. Dette er i tillegg til andre beløp som har kommet inn som ligger nå på over 10.000,- kr. Får vi full uttelling på oppmøte ligger vi an å kunne samle inn kr. 50.000,- til Kreftforeningen.

Blant våre støttespillere som allerede har meldt sin interesse er Sparebanken Hedmark, Espa Servicesenter (Espa-boller), Beto-Bygg AS, Bunnpris Ridabu og Liverpool FC Supporters Club Scandinavian Branch.

RedHeds Hamar har i en årrekke støttet veldedige formål i Liverpool, bl.a. 23 Foundation, Hillsborough-ofrene, samt minnesmerket til Hillsborough-ofrene. Denne gangen ønsker vi å gi støtte til vårt lokalsamfunn.

Vi ønsker med dette at å vise at You’ll Never Walk Alone betyr noe for oss og at andre kan nyte godt av vårt store og gode samhold!

For mer informasjon ta kontakt med undertegnet. For informasjon fra Kreftforeningen, ta kontakt med Espen Thorsrud, mob. 918 70 784