Møter Olympiakos i Gerrards testimonial

Liverpool FC vil arrangere testimonialkamp for Steven Gerrard til sommeren. Testimonialkampen blir mot de greske mestrene Olympiakos på Anfield lørdag 3.august klokken 15.00 (skandinavisk tid).

Dette blir Liverpools eneste preseason-kamp på Anfield i sommer. Kampen skal markere Gerrards glitrende karriere i Liverpool og hans lojalitet for klubben. Inntektene fra kampen vil gå til The Steven Gerrard Foundation, en veldedighetsorganisasjon Liverpool-kapteinen har opprettet.

Olympiakos har også bekreftet at de vil donere sine inntekter fra kampen til veldedige formål i Hellas.

Motstanderen har historisk betydning både for Steven og Liverpool FC. Gerrard gjorde som kjent målet som sendte Liverpool videre fra gruppespillet i Champions League i desember 2004, og som endte med at de røde vant finalen i Istanbul påfølgende vår.

- Jeg er glad for å bli beæret av Liverpool FC med en testimonialkamp, og er spesielt glad for at Olympiakos har akseptert invitasjonen til å spille denne kampen. Sist vi møttes ble det en minneverdig kamp både for meg personlig og Liverpool FC. Jeg er spesielt glad for at Olympiakos i kampens ånd donerer sine inntekter til veldedighet. Jeg ser frem til det jeg er sikker på vil bli en fantastisk kamp og en vidunderlig begivenhet, sier Gerrard i en pressemelding.

- Det er en ære og en glede å skulle delta i Stevens testimonialkamp, noe som viser hvordan fotballverden kan jobbe sammen for en bedre fremtid for barn og unge i våre nærområder. Vi ser frem til en kamp der alle vil være vinnere, uttaler Olympiakos-president Evangelos Marinakis.