Møter Vålerenga på Ullevaal 7. august

Liverpool skal møte Vålerenga i treningskamp på Ullevaal stadion onsdag 7. august. Avspark klokken 19.00.

Liverpool FC bekrefter at de møter Vålerenga i preseason-kamp på Ullevaal stadion onsdag 7. august. Avspark klokken 19.00 norsk tid. Kampbillettene går på åpent salg torsdag 6. juni klokken 09.00, og kan kjøpes på www.billettservice.no. Billettsalget for supporterklubbens medlemmer starter tirsdag 4. juni. Vi kommer tilbake med mer info om billettsalget senere i dag.

- Den norske klubben feirer 100-årsjubileum og ønsket å markere det med en kamp, og det er vi glade for å ta del i. Vi møtte Vålerenga forrige gang i 2011 og før det i 2008, så vi er opprømte over å møte dem igjen i sommer. Liverpool har en stor fanskare i Norge. Denne kampen gjør det mulig å føre klubben nærmere norske fans som ikke har mulighet til å reise til Anfield for å se oss spille, uttaler Billy Hogan, Liverpools kommunikasjonsdirektør, i en pressemelding.

- Vi har etablert en meget god forbindelse med Liverpool opp gjennom årene. Vi er glade for å ønske dem velkommen tilbake til Oslo. Liverpool er en stor klubb med en stor tilhengerskare i Norge. Dette vil bli en stor fest for dem med blått og rødt hjerte, sier Pål Breen, administrerende direktør i Vålerenga. 

Liverpool besøkte Oslo sist i august 2011. Da endte det 3-3 på Ullevaal etter scoringer av Andy Carroll og Daniel Agger (2). For Vålerenga nettet Lars Iver Strand, Fegor Ogude (str) og Mohammed Fellah.

Også i august 2008 møtte Liverpool Vålerenga. Xabi Alonso sendte de røde i ledelsen før Bojan Zajic utlignet, men scoringer av Fernando Torres, Yossi Benayoun og David Ngog sørget for 4-1-seier til Liverpool.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken