Murphy har forlatt Blackburn

Blackburn har blitt enig med Danny Murphy om å terminere spillerens kontrakt. Toni Silva frigitt av Barnsley.

Danny Murphy hadde 12 måneder igjen av sin toårskontrakt med Blackburn, men partene har blitt enige om å avslutte samarbeidet. Midtbanespilleren kom på fri overgang fra Fulham i juni 2012 etter Blackburns nedrykk til Championship og spilte 35 kamper. 36-åringen figurerte i bare en av Lancashire-klubbens 13 siste kamper forrige sesong.

- Danny har hatt en vidunderlig karriere, men det er trist at han ikke inngår i (manager) Gary Bowyers langsiktige planer. Så vi satte oss ned med Danny og ble gjensidig enige om en finansiell pakke for å kansellere hans kontrakt med klubben. Dette er tråd med klubbens planer om å holde kostandene nede så mye som mulig, og tillater oss å være i tråd med de nye finansielle fair play-reglene, uttaler Derek Shaw, administrerende direktør i Blackburn, til BBC Radio Lancashire.

Danny Murphy spilte 249 kamper og score  44 mål for Liverpool fra 1997 til 2004. Han vant FA-cupen 2001, ligacupen 2001 og 2003 og UEFA-cupen 2001 med de røde.

Toni Silva frigitt
Toni Silva har blitt frigitt av Barnsley. 19-åringen fikk kun én førstelagskamp for «The Tykes» etter overgangen fra Liverpool i fjor sommer. Kantspilleren har også vært på lån i Northampton, spilte 15 kamper, og Dagenham & Redbridge.