Nekter å gi opp drømmen om Europa

Jordan Henderson nekter å gi opp drømmen om europacupspill neste sesong, selv om Liverpool gikk på et overraskende 3-1 tap i Southampton.

Henderson ble sittende på benken gjennom mesteparten av kampen på St Mary's, men fikk noen få minutter helt på tampen av kampen som erstatter for en svak Daniel Sturridge.

Etter helgens tap er Liverpool nede på sjuendeplass på tabellen, fem poeng bak femteplasserte Arsenal. The Gunners har imidlertid også spilt en kamp mindre enn Brendan Rodgers sitt mannskap.

- Det var svært skuffende å tape for Southampton, men sjansen til europacupspill er fortsatt ikke forsvunnet, uttaler Henderson til Liverpool Echo.

- Det gjenstår åtte kamper å spille, så det er mange poeng å spille om. Vi skal fortsatt møte noen av lagene foran oss på tabellen, så vi må stå på videre, fortsetter han.

- Vi må ta oss sammen etter dette tapet, og sørge for at vi responderer positivt mot Aston Villa etter landskampuken.

Nå som Joe Allen må operere skulderen innen kort tid, håper Henderson på mer spilletid i de gjenstående åtte kampene.

- Jeg må bare fortsette å jobbe hardt. Før lørdagens kamp hadde laget spilt strålende, så jeg kan ikke klage.

- Både Philippe Coutinho og Daniel Sturridge har gjort det veldig bra etter at de kom til klubben, og vi har god konkurranse om plassene. Du kan egentlig ikke forandre på et vinnerlag, så jeg har forståelse for at jeg ikke har fått spille.

- Jeg må bare sørge for at jeg tar vare på sjansen jeg får når manageren trenger meg.

Henderson er kaptein for England U21, og har nå sluttet seg til Stuart Pearce sin tropp foran privatlandskampene mot Romania og Østerrike. Det samme har lagkameratene Jonjo Shelvey, Andre Wisdom, Raheem Sterling og utlånte Jack Robinson. Kampene er et ledd i England U21 sine forberedelser til U21-EM i Israel til sommeren.

- Jeg ser frem til disse to kampene med U21, ettersom det er en fin sjanse for meg til å få noen minutter med kamptrening. Det vil bli tøffe kamper, men vi ønsker å fortsette vår seiersrekke. Dette er viktige kamper som skal bidra til at vi holder oss i form foran turneringen i juni, avslutter Henderson.