Ngoo klar for spill for Hearts

Michael Ngoo har i dag offisielt fullført sin låneovergang til Hearts, melder Edinburgh-klubben på sine nettsider. Ngoo skal være i den skotske klubben ut sesongen.

Liverpools reservelagsangriper skrev under på kontrakten med Hearts i ettermiddag, etter å ha trent på Tynecastle med sine nye lagkamerater. Ngoo vil spille med trøye nummer 21 i Hearts, og vil gå rett inn i troppen til morgendagens skotske ligacupsemifinale mot Inverness.

- Det er en ære å være her. Jeg er lettet og glad over å være i en så stor klubb, og er klar for spill, uttaler Ngoo til Hearts offisielle nettside.

Manager John McGlynn antyder at Ngoo kan gå rett inn på laget til morgendagens semifinale på Easter Road.

- Michael kommer definitivt til å være i troppen i morgen. Han kan være en kar som Inverness ikke har regnet med. Han kan bli vårt overraskelsesmoment, sier McGlynn.

- Vi er glade for å ha fått tak i Michael. Han kommer til å gi oss flere muligheter. Han kommer fra en stor fotballklubb. Liverpool hentet ham fra Southend, og betalte litt penger for ham, så de har stor tro på ham. Han vil være med oss ut sesongen, og vil forhåpentligvis gjøre seg bemerket.

- Vi prioriterte å hente inn en spiss. Jeg sa det da vi hentet Danny Wilson i forrige uke, at du kan aldri ha for mange gode spillere i troppen. Du takker ja til gode spillere når du får sjansen. Det hjelper trolig Michael at Danny er her nå. De kjenner hverandre fra før. Danny snakket med Michael og ga ham gode tilbakemeldinger angående vår klubb.

- Michael er i samme situasjon som Danny i og med at de begge har spilt fast reservelagsfotball. De engelske U21-lagene har ikke hatt noen lang juleferie, så han er i kampform og klar til innsats. Jeg vil ikke legge for mye press på ham. Det vil ikke være rettferdig å påstå at han vil dunke ballen i mål hver gang det kommer et innlegg, men vi håper han vil bidra til at vi scorer flere mål, avslutter McGlynn.