Ngoo ut med skade

Michael Ngoo måtte ut med skade da Hearts vant 1-0 borte mot Kilmarnock i ettermiddag.

Den utlånte Liverpool-spissen måtte byttes ut på grunn av en skulderskade fire minutter ut i annen omgang. John Sutton gjorde kampens eneste mål før kampuret hadde passert fem minutter. Ngoo var involvert i forspillet til scoringen, og sørget for den målgivende pasningen. Danny Wilson spilte hele kampen.

Spilte hele kampen gjorde også Andy Carroll, da West Ham slo Wigan 2-0 på Upton Park. Den utlånte Liverpool-spissen pådro seg et gult kort 19 minutter ut i oppgjøret, og sto for den målgivende pasningen på West Hams andre scoring for dagen ti minutter før slutt. Han hadde også en gedigen mulighet til å øke til 3-0 i sluttminuttene, men satte ballen utenfor.

Jack Robinson fullførte 90 minutter for Woverhampton, som tapte 2-1 borte mot Charlton etter at vertene scoret vinnermålet helt på tampen av kampen. Wolves ligger tredje sist i The Championship når to serierunder gjenstår, og står dermed i fare for å rykke ned for andre år på rad.