Ny scoring av Assaidi

Oussama Assaidi fant igjen veien til nettmaskene for Stoke, men med to spillere utvist måtte marokkanerens lag se seg lått 1-5 av Newcastle. 90 minutter også for Fabio borini, Jack Robinson og Andre Wisdom.

Oussama Assaidi sendte Stoke i føringen borte mot Newcastle med et flott skrudd skudd fra like innenfor 16-meteren i det 29. minutt. Stoke fikk etter hvert meget vanskelig med å forsvare ledelsen grunnet to utviste spillere før de første 45 minuttene var omme, og tapte til slutt 1-5. Assaidi ble byttet ut av taktiske årsaker i pausen.

Fabio Borini spilte hele kampen da bunnlaget Sunderland overrasket med 1-0-seier mot Everton på Goodison Park. Midtbanespiller Ki Sun-Yeung satte inn kampens eneste mål fra straffemerket i det 25. minutt etter at Everton-keeper Tim Howard hadde felt sørkoreaneren og blitt utvist.

Jack Robinson var på banen samfulle minutter i Blackpools 1-1-møte med Leeds. Tidligere Liverpool-spiller Tom Ince scoret Lancashire-klubbens mål. Blackpool fullførte heller ikke denne gang med elleve spillere.

Andre Wisdom spilte 90 minutter for Derby i 1-1-kampen borte mot Huddersfield.

Coady Coady var ubenyttet reserve da Sheffield United spilte 1-1 på Bramall Lane mot Liverpools kommende FA-cupmotstander Oldham

Også Craig Roddan satt på benken for Carlisle i 0-1-tapte mot Preston.

Kristoffer Peterson spilte hele kampen for Tranmere i 1-0-seieren borte mot Shrewsbury. Kantspilleren pådro seg gult kort.