Ny scoring av Carroll

Andy Carroll nettet borte mot Manchester City, men kunne ikke forhindre tap for West Ham. Jack Robinson og Wolves i trøbbel, mens Jay Spearing kan gå mot playoff for Bolton.

Andy Carroll dempet en dyp cross og smelte ballen inn med høyrefoten, men da viste stadionuret nesten 94 minutter og scoringen ble bare en redusering mot Manchester City. På eget gress vant de lyseblå 2-1.

I Championship var Jay Spearing uaktuell med skade for Bolton borte mot mesterne Cardiff. 1-1 gjør at Bolton så vidt er inne blant topp seks og en plass i playoff, før siste kamp neste helg hjemme mot Blackpool.

Jack Robinson spilte hele kampen da Wolverhampton tapte 1-2 hjemme mot Burnley. Det gjør at ulvene er nest sist og i store vansker før den siste ligarunden.

I Skottland startet Michael NGoo for Hearts, borte mot Dundee. Spissen ble imidlertid ofret og byttet ut etter 32 minutter da gjestene fikk en mann utvist. Danny Wilson var verken på banen eller benken. Dundee vant 1-0 med et sent seiersmål.