Ny skade for Reina

Pepe Reina ble igjen skadet for Napoli. Bra med spilletid for Liverpools utlånsspillere i Premier League og Championship.

Pepe Reina var nettopp kommet tilbake fra skade, men måtte igjen hinke av banen da Napoli spilte 1-1 borte mot Cagliari på lørdag. Det skal dreie seg om en ny skade for 31-åringen. Det tas nå juleferie i Serie A med neste ligarunde første helgen i januar.

Suso kom inn etter 84 minutter da Almeria tok en viktig borteseier med 1-0 mot bunnlaget Real Betis i La Liga.

I Premier League spilte Fabio Borini hele kampen, og pådro seg et gult kort, da Sunderland spilte 0-0 hjemme mot Fulham. «De sorte kattene» ligger fortsatt på bunnen av tabellen. Oussama Assaidi var på banen i 72 minutter for Stoke, da stod det 2-1 til vertene over Aston Villa og som også ble sluttresultatet. Tidligere røde Charlie Adam og Peter Crouch scoret for Stoke.

I Championship gjør Andre Wisdom og Derby det bra. Det ble en ny seier i helgen, med 3-1 hjemme mot Doncaster, og «geitebukkene» er oppe på 4.plass i Englands nest øverste divisjon. Jack Robinson spilte hele kampen for Blackpool, som røk 2-1 borte mot lederlaget Burnley. Adam Morgen ble sittende på benken da Yeovil tapte 1-0 hjemme mot Blackburn.

I League 1 spilte Kristoffer Peterson 72 minutter for Tranmere på fredag, da det ble tap 1-2 på Prenton Park for Gillingham. Conor Coady forble på benken da Sheffield United utkjempet et målløst oppgjør i Stevenage, mens Craig Roddan ikke var i troppen til Carlisle mot Walsall.