Ny sponsor fra Qatar?

Firmaet Ooredoo skal ønske å bli ny hovedsponsor for Liverpool, og kan ved siden av drakt og utstyrsreklame også være interessert i å bli stadionsponsor.

Ifølge The Times har telekommunikasjonsfirmaet Ooredoo kontaktet Liverpool sist uke da de ønsker å knytte seg til en klubb i Premier League.

Kilder i Liverpool FC skal insistere på at interessen fortsatt er på et tidlig stadium og at ingen avtale er nær, men de vil ha blitt oppmuntret over at den siste kontroversielle episoden med Luis Suarez ikke synes å ha minsket deres potensial i sponsormarkedet.

Sponsoravtalen med Standard Chartered løper ut etter neste sesong, og de har allerede hatt diskusjoner med LFC om en mulig forlengelse av kontrakten. En periode av eksklusivitet skal imidlertid ha opphørt og gir Liverpool mulighet til å forhandle med andre mulige partnere. Ooredoo blir sagt å være en mulig ny hovedsponsor.

«Målet har vært å bli sponsor for en stor engelsk klubb med en enorm historie», blir en talsmann for Ooredoo sitert på i Al-Jazeera. «Vår søken har inkludert Arsenal og Manchester United, men de har lange sponsoravtaler og det samme gjelder for Manchester City, slik at Liverpool er den eneste klubben som er tilgjengelig nå.»

«Vi ønsker å være sponsor for en klubb fullt og helt. Vi ønsker å være sponsor for stadion i likhet med draktreklame. Vårt mål er å nå det asiatiske markedet da Premier League er en enorm fanbase der.

«Vi mottok et anbud fra klubben for noen dager siden og vi er i ferd med å gjennomgå regnskapene.

«Det er en felles interesse, Liverpool behøver penger for å konkurrerer med tungvektere ute i Europa og vi ønsker å utvide vår merkevare til å nå nye markeder via fotballen.»