Ny utgave a videopodcasten er klar

I desember lanserte supporterklubben egen kanal på Youtube og den aller første utgaven av videopodcasten vår. Nå er neste utgave klar. Sjekk hva Tony Evans i The Times mener om året vi nettopp har lagt bak oss og hva Margaret Aspinall i HFSG sier om «The Truth» og «The Sun».

Etter lanseringen av vår aller første podcast i desember fikk vi mange og gode tilbakemeldinger fra dere. Som vi svarte dere som tok dere tid til å skrive, kan dette bare bli bedre. Vi er klare over at lyd og lys enda ikke er optimalt – og det er også andre ting og jobbe med. På sikt håper vi imidlertid å kunne bruke noe penger på å forbedre det tekniske. Det er likevel viktig at dere fortsetter å sende tilbakemeldinger både på mail ([email protected]) og sosiale medier. Det setter vi stor pris på.

I denne episoden får du høre hva fotballredaktør i The Times, Tony Evans, mener om 2012 og transfervinduet som nå er åpent. Vi har også laget en sak på Hillsborough og leder Margaret Aspinall. I tillegg blir det ny konkurranse og vi avslører også hvem som vant den signerte ballen.

 
Supporterklubben synes det viktig å komme med en slik plattform både for å kunne få ut info på en annen måte og også for å nå ut til enda flere røde venner.
 
Videopodcast 3 kommer tidlig i februar og vil i sin helhet omhandle transfervinduet.
 
Enjoy!