Nye Liverpool.no er klar

Endelig er vi på luften med det nye designet. Vi håper du liker det? Min Side og forumet åpnes i løpet av ettermiddagen.

Her er altså det vi har jobbet med de siste månedene; nye Liverpool.no. Det er ca tre år siden vi sist gjorde noe stort med designet og det er flere ting som det har vært påkrevd å gjøre noe med.

For det første har hverdagen endret seg. Omtrent like mange lesere oppdateres via hjemmesiden vår på mobile plattformer som på vanlig PC/MAC. Det har derfor vært viktig å få til et design som vil passe de fleste smarttelefoner på en mye mer leservennlig måte.

Samtidig har vi fortsatt et hovedfokus på å formidle det som skjer rundt Liverpool FC på en enda bedre måte – og vi har også ryddet opp i struktur og undersider.

Navnebytte
Noen vil kanskje stusse på at det nå står «Norway» og ikke «Scandinavian Branch»? På årsmøtet tidligere i måneden ble det bestemt å endre navn tilbake til Norway. Bakgrunnen er udramatisk. LFC har i flere år har egne brancher i Sverige og Danmark og vi har bare noen få hundre medlemmer igjen i disse landene.  I systemet til Liverpool står vi som Norway Branch. Derfor er det bare logisk at vi tilpasser oss landet og de medlemmene vi skal serve.

Nå som hjemmesiden er ute vil vi gradvis åpne for den nye mobile versjonen – etter at hovedsiden er kjørt ut og testet ok. Deretter vil Min Side og KopForum åpnes. Vi kan ønske velkommen til et helt flunkende nytt forum. Som mange husker var det en del feil og mangler ved det gamle – blant annet fungerte Chrome veldig dårlig på forumet.

Vi har også investert i nye servere og gjort en del andre driftsmessige oppgraderinger slik at vi skal stå godt rustet til sesongen som kommer.

Appene faller ut
Våre apper for Andriod, Windows og iPhone faller dessverre ut nå. Disse har vært oppe siden 2010 og trenger en oppgradering. Dessverre har det ikke vært mulig å samkjøre dette. De nye appene er imidlertid ikke mange ukene unna. Det nye designet vil være brukervennlig på alle mobile plattformer, slik at behovet for appene ikke er like stor som tidligere.

Nye apper for alle smarttelefoner kommer fordi vi vet mange foretrekker apper i stedet for vanlig surfing. I likhet med Liverpool.no kommer appene fortsatt til å være gratis og tilgjengelig for alle, men minner samtidig om at dette betales via din kontingent. Du kan være medlem for så lite som kr 190,- i året (digitalt medlemskap).

Vi er avhengige av å ha et høyt medlemstall også i årene som kommer for at det skal være mulig for Supporterklubben og fortsatt ha en åpen og gratis hjemmeside og mobile applikasjoner.