Ønsker å kvitte seg med Sahin

Det har en stund nå svirret rykter om at Brendan Rodgers ønsker å kvitte seg med Nuri Sahin allerede i januar, og nå slår Liverpool Echo fast at dette medfører riktighet.

Liverpool har lånt Sahin fra Real Madrid for hele inneværende sesong, men Anfield-klubben håper ifølge Echo at de skal bli kvitt tyrkeren allerede nå i januar. Midtbanespilleren har slitt med å spille seg inn på Liverpools lag, og har ikke startet en Premier League-kamp siden uavgjortkampen mot Chelsea i november. Han ble heller ikke inkludert i troppen til FA-cupkampen mot Mansfield i helgen.

Ifølge Echo har Liverpool mulighet til å kansellere lånetavtalen under transfervinduet i januar, men bare dersom både Sahin og Real Madrid er enige i dette. Madrid-klubben ønsker ikke å hente Sahin hjem, men skal samtidig være frustrerte over at han ikke har fått mer spilletid i Liverpool. De er derfor villige å akseptere en overgang til en tredje klubb denne måneden.

Sahin selv er desperat etter spilletid, og det er ikke usannsynlig at han vil flytte på seg i dette transfervinduet. Hans tidligere arbeidsgiver i Tyskland, Borussia Dortmund, ønsker å hente ham hjem på et lån frem til sesongslutt, men Sahins høye lønn skal være et problem.

Sahins siste start for Liverpool kom i bortekampen mot Udinese i Europa League i desember, men der måtte tyrkeren byttes ut tidlig etter at han brakk nesen. Nesebruddet måtte opereres, og Sahin har ikke spilt for Liverpool etter dette.

Spillere som Lucas Leiva, Steven Gerrard, Joe Allen, Jonjo Shelvey og Jordan Henderson synes alle å stå foran Sahin i midtbanekøen på Anfield for øyeblikket. Totalt har tyrkeren spilt 12 kamper for Liverpool og scoret tre mål.